Skocz do zawartości

Problem z Email

salwek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam klopot z emailem Precla. Ja jako admin odstaje emaila o rejestracji lecz email jest pusty.

Rejestrujacy nie dostaje nic kompletnie. Przypuszczam ze problem z kodem ale nie znam na tyle php zeby to naprawic.

Prosze o pomoc. tu jest adres www.g7zone.info

Jeszcze nigdy nie robiłem katalogu ani presell'a więc nie daję gwarancji, że pomogę :( Ale jeżeli wyślesz mi na maila kod odpowiedzialny za wysyłanie maila to zerknę czy nie ma błędów B)

Swoją drogą stronkę robiłeś w WordPress-ie więc może jeszcze raz przejrzyj ustawienia stronki.

No i sprawdź forum WordPress https://www.wordpress.org.pl , jeżeli tu się nie uda to może tam :D

Pozdrawiam

Mam klopot z emailem Precla. Ja jako admin odstaje emaila o rejestracji lecz email jest pusty.

Rejestrujacy nie dostaje nic kompletnie. Przypuszczam ze problem z kodem ale nie znam na tyle php zeby to naprawic.

Prosze o pomoc. tu jest adres www.g7zone.info

ogloszenia w chicago

naprawa komputerow

forum komputerowe

Miałem to samo. jest to blokada na serwerze.

Ja zrobiłem tak

1.ściągnąłem wtyczkę do precla Cimy Swift SMTP

2.założyłem konto na G-mailu

3.skonfigurowałem odbijanie poczty w Cimy Swift SMTP - options

i wszystko śmiga

tutaj masz dodatkowo linka z opisem

https://www.cimatti.it/blog/cimy-wordpress-...imy-swift-smtp/

Botek ale przeciez ci mowie ze do mnie dochodza maile tylko puste.

Tylko ten ktory sie rejestruje nie dostaje.

Serwery mam pod godady i kilkadziesiat stron z ktorymi nie bylo zadnych klopocikow.

I co jesli mam zamiar postawic 50 precelow, mam na to materialy i wszystko przygotowane, to co mam kazdemy robic skrzynke i wciskac tego plugina??

Jesli nie ma innego wyjscia to ok ale robi sie to klopotliwe.

Dzieki ziomki za info

Botek ale przeciez ci mowie ze do mnie dochodza maile tylko puste.

Tylko ten ktory sie rejestruje nie dostaje.

Serwery mam pod godady i kilkadziesiat stron z ktorymi nie bylo zadnych klopocikow.

I co jesli mam zamiar postawic 50 precelow, mam na to materialy i wszystko przygotowane, to co mam kazdemy robic skrzynke i wciskac tego plugina??

Jesli nie ma innego wyjscia to ok ale robi sie to klopotliwe.

Dzieki ziomki za info

[/size]

Przecież napisałem, że miałem ten sam problem.

Jak nie spróbujesz, nie będziesz wiedział

No i nie chodzi ja juz nie wiem

zagadka.jpg

Tu sa bledy:::::

salwek@yahoo.com

Fatal error:

Uncaught Error of type [swift_connectionexception] with message [The SMTP connection failed to start [tls://smtp.gmail.com:465]: fsockopen returned Error Number 110 and Error String 'Connection timed out']

@0 require_once() in /home/content/s/a/l/salwek/html/blog2/wp-admin/options-general.php on line 2

@1 do_action() in /home/content/s/a/l/salwek/html/blog2/wp-admin/admin.php on line 55

@2 call_user_func_array() in /home/content/s/a/l/salwek/html/blog2/wp-includes/plugin.php on line 311

@3 st_smtp_options_page() in on line

@4 wp_mail() in /home/content/s/a/l/salwek/html/blog2/wp-content/plugins/Cimy_Swift_SMTP/cimy_swift_smtp.php on line 184

in /home/content/s/a/l/salwek/html/blog2/wp-content/plugins/Cimy_Swift_SMTP/Swift/php4/lib/Swift/Errors.php on line 99

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności