Skocz do zawartości

Proszę o dobór lepszego hostingu

versacecom

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Założyłem stronę w domenie de. Myślałem, że na początku wykupię tanie konto, aby wszystko dopasować i doprowadzić stronę do porządku. Jednak to co się dzieje to wprost niewyobrażalne. Nie mam jeszcze żadnych wejść, tylko ja piszę początkowe notki (jest to blog na wordpressie), dopieszczam wygląd itp. Wchodzę na stronę kilkanaście razy dziennie, i co 5-6 odświeżanie błąd 500!

Pisałem do supportu, wytłumaczyłem sprawę, ale odpowiadają, jakby nie wiedzieli o co dokładnie chodzi. Jaki hosting polecacie na początek, aby strona na domenie .de działała idealnie (bez irytujących przerw). Zależy mi na płatnościach miesięcznych i myślę, że na razie jakieś zwykłe konto. Dobrze by było, aby miał w razie potrzeby możliwość przejścia na na vps czy dedyk ( w ramach tej firmy). Mogą być również firmy niemieckie.

Liczę na waszą pomoc

• 3 tygodnie później...

W przypadku przewidywanego przejścia z konta współdzielonego na serwer dedykowany, konieczności miesięcznych płatnosci i raczej atrakcyjnej ceny polecam:

https://www.hostdime.com/

Co prawda komunikują się w języku angielskim, ale są wyrozumiali i bardzo pomocni. :-P

Jeśli cytaty to tylko tutaj,

dla zrozumienia, czym są aforyzmy, tylko tam.

Czyżby Scylla?

Czytaj uważnie Najdmen.pl i sam wnoś do tematu, na ile Ci Bozia pozwala, zamiast bawić się w szeryfa.

Dobrze by było, aby miał w razie potrzeby możliwość przejścia na na vps czy dedyk ( w ramach tej firmy). Mogą być również firmy niemieckie.

Jeśli cytaty to tylko tutaj,

dla zrozumienia, czym są aforyzmy, tylko tam.

Czyżby Scylla?

Założyłem stronę w domenie de. Myślałem, że na początku wykupię tanie konto, aby wszystko dopasować i doprowadzić stronę do porządku. Jednak to co się dzieje to wprost niewyobrażalne. Nie mam jeszcze żadnych wejść, tylko ja piszę początkowe notki (jest to blog na wordpressie), dopieszczam wygląd itp. Wchodzę na stronę kilkanaście razy dziennie, i co 5-6 odświeżanie błąd 500!

Pisałem do supportu, wytłumaczyłem sprawę, ale odpowiadają, jakby nie wiedzieli o co dokładnie chodzi. Jaki hosting polecacie na początek, aby strona na domenie .de działała idealnie (bez irytujących przerw). Zależy mi na płatnościach miesięcznych i myślę, że na razie jakieś zwykłe konto. Dobrze by było, aby miał w razie potrzeby możliwość przejścia na na vps czy dedyk ( w ramach tej firmy). Mogą być również firmy niemieckie.

Jak zależy Ci na jakości i końcu problemów typu 500 itp. to zainwestuj w dHosting.pl. Masz tam przekrój różnych pakietów shared, przez serwery dedykowane 1/4 i 1/2 po potworki z 16 rdzeniami jakbyś rozwinął się w drugą naszą-klasę :)

404.tf

Czytaj uważnie Najdmen.pl i sam wnoś do tematu, na ile Ci Bozia pozwala, zamiast bawić się w szeryfa.
Dobrze by było, aby miał w razie potrzeby możliwość przejścia na na vps czy dedyk ( w ramach tej firmy). Mogą być również firmy niemieckie.

Zwracam honor. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności