Skocz do zawartości

Pytanie Google Toolbar

melassa

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

potwierdzam. czytałem na google.com, że jest to na razie w fazie testów i nijak nie przekłada się na razie na wynik.

inna sprawa, że trochę to narusza prywatność, bo przecież przez te guziczki wiedzą co oglądasz (choć mi to nie przeszkadza, bez przesady).

tak trochę OT, ale myślałem, że fajna była by opcja w toolbar, która ułatwiałaby zgłaszanie spamujących stron (np. wpisujesz frazę "czekoladowe pierniki", wchodzisz na pierwszą stronę, a tam azjatki i smsy), ale z drugiej strony, jak by wszyscy nagle zaczęli zgłaszać to google nie nadążałoby z weryfikacją...

hehe jesli chodzi o prywatnosc to o niej zapomnij google i tak wie co ogladasz

- przez cookies (wygasajace o wiele pozniej niz twoj komp bedzie zyl)

- slowa jakich ludzie szukaja i na jakie strony wchodza

- no i tollbar

istnieja teorie ze google wspolpracuje z CIA i echolonem a mieliby sie czym podzielic :lol:

Check email deliverability tool Maildog

fakt...

na szczęście nie mam nic do ukrycia :)

jestem miliardowym szarym robaczkiem w internecie, zaśmiecającym fora duskysujne :lol:

istnieja teorie ze google wspolpracuje z CIA i echolonem a mieliby sie czym podzielic :)

niee, raczej nie.

na takiej zasadzie, cały internet to wymysł CIA, szatana i samoobrony.

w internecie nie jest się anonimowym, co by się nie robiło..

• 2 tygodnie później...

- przez cookies (wygasajace o wiele pozniej niz twoj komp bedzie zyl)  

- slowa jakich ludzie szukaja i na jakie strony wchodza  

- no i tollbar

nie tylko google, moim skromnym zdaniem w PL to gemius śledzi przez cookies kto i jakie witryny kolejno odwiedza ile tam spędza czasu itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności