Skocz do zawartości

Refleksje po konkurse, Wyścig zbrojeń

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

yavaho - a ci powiem że teraz mi się nie chce, ale po obiedzie zobaczę czy oni tacy naturalni w TOP10

P.S zwracam honor jednak chyba są nie chce mi się dalej sprawdzać ale jednak są naturalne wyniki tylko znajdź mi normalną frazę jakieś tam filmy, opisy gg, czy tapety na pulpit nie mówię że trudne ale na top 1 trzeba czasu

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiem szczerze - w konkursie zająłem pierwsze miejsce, a wydałem znacznie mniej $ niż niektórzy mogliby sądzić. Śmiem twierdzić, że w moim przypadku dużym plusem i atutem była zupełnie unikalna treść witryny, która przełożyła się na końcowe zwycięstwo, mimo że linków miałem kilka razy mniej niż konkurencja. Wszystko sprowadziło się do systematyczności, spokoju i zaatakowania w dobrym momencie i dzięki temu strona już od tygodnia utrzymuje się na 1 miejscu mimo że konkurencja jak widzicie była spora i silna.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

czy wy myslicie ze google nie maczalo w tym swoich palcow?

Ja pozycjonowalem uzywajac cos okolo 20-30 tys pkt w seonecie i taka sama ilosc w weblinku, efekt 20 miejsce z dosyc konkretna stara domena.

Nie dopalalem dalej bo troszke za pozno wystartowalem w konkursie ale napewno zrobilo sie ciekawie i jakies tam wlasne doswiadczenia mam.

:]

Używaj Cuilla i Hakii

20-30 tys pkt ?

Chodz policzymy razem.

Przyjmimy, że stronki z top średnio maja po okolo 400k bl w yahoo.

Napewno to nie wszystkie linki, prawda?

Najwięcej linków -wiadomo, dowala się w ostatnim okresie, te linki Yahoo jeszcze nie zaindeksował.

Przyjmimy, umownie że uczestnik konkursu ma swoje zaplecze, swoje strony pozyvjonowane i klientów.

Przyjmimy, umownie że uczestnik konkursu przeznacza na konkurs same punkty. umownie.

Teraz pytanie: ile on potrzebuje tych punktów dla top5-10?

Przeliczmy razem.

400k - to nie 400k punktów w swl.

w swl dostaje się bonus za Pr i t.d., więc 100k punktów nigdy nie da 100k bl w Yahoo.

Oceniam -na pewno myle się - że dla 100k bl w Yahoo trzeba miec okolo 250k punktów.

Seo net, czy weblink, umowny swl.

stronki z top średnio maja po okolo 400k bl - czyli samych punktów umownego swl trzeba grubo ponad milion.

a ty mówisz 20-30 tys pkt?

Który z banków się pozycjonuje ??? to akurat są wyniki natrualne i jest to dobry przykład ze ilośc wyników nie świadczy o trudności frazy.

też pokaze takie przykłady np: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=muzeum&lr= https://www.google.pl/search?hl=pl&q=tulejka&lr=

Marketing internetowy dla firm

FiKaS pokaż mi stronę w top 20 na hotele, bielizna czy pozycjonowanie, która jest robiona bez swl :)

poker może być ? czy to za lekka fraza ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Da się praktycznie wszystko wypozycjonować bez SWL ale po co sie męczyć :) To tak jak kodowanie w notatniku ;)

hm.... jeśli w notatniku papierowym, to może w nim dane nie znikną po padzie HDD ??

Wydawało by się, że bez SWLa bezpieczniej i trwalej, ale po ostatnich zagraniach googla, to chyba jednak lepiej i prościej z SWL - stawiać nowe w odpowiedzi na filtry....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

że dla 100k bl w Yahoo trzeba miec okolo 250k punktów

bzdura

mozna tyle miec nie dajac ani pkt z swla zauwaz ze dla yahoo 1000 BL z jednej strony a 1000BL z roznych stron to to samo

Używaj Cuilla i Hakii

100k BL w Yahoo dostaje się linkiem sidewide z jednej storny mającej 100k zaindeksowanych.

dokladnie o to mi chodzilo

dlatego BL Yahoo nic nam o stronie nie mowi no chyba ze wyciagniesz te linki sksujesz wszystkie ktore wychodza z tej samej strony i je ponownie zliczysz

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności