Skocz do zawartości

Świętujemy pierwsze urodziny ! Zobacz co przygotowaliśmy dla Was z tej okazji..

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, to już rok za nami. Dziś mija rok od wejścia marki Hekko.pl na rynek polskiego hostingu. 12 miesięcy ciężkiej pracy i doskonalenia świadczonych usług. Dwukrotna zmiana lokalizacji serwerów (Francja -> Wrocław -> Gdańsk). Setki zadowolonych i kilku niezadowolonych klientów. Zajęcie wysokiej pozycji w rankingu www.top100.pl za czym stoi dynamiczny wzrost ilości obsługiwanych domen polskich na serwerach. Dziękujemy wszystkim za zaufanie jakim zostaliśmy obdarzeni przy wyborze oferty hostingowej, postaramy się nie zawieść Państwa oczekiwań.

Hekko.pl obecnie:

- Ponad 1700 aktywnych Użytkowników

- Profesjonalne serwery marki DELL oraz IBM

- Lokalizacja w Polsce (Gdańsk)

- W pełni redundantne łącza do sieci Internet zarządzane przez protokół BGP4

- Dostęp do symetrycznych łączy dwóch operatorów - ATMAN (podstawowy) oraz NASK (zapasowy)

- Pełna redundacja zasilania - podwójne zasilacze w serwerach + podwójne zasilanie serwerowni zabezpieczone upsami i agregatem

- Konta hostingowe o doskonałych parametrach i niskiej cenie z możliwością dobrania parametrów na życzenie

- Szybki support

- W pełni automatyczna aktywacja kont

- Brak wieloletnich umów

- gwarancja 99,5% czasu działania w skali miesiąca

Oczywiście na tym nie poprzestaniemy - wciąż mamy wiele do zrobienia. O szczegółach na pewno będziemy informować !

Wracając do tematu.. przygotowaliśmy dla Państwa specjalną promocję. Dla wszystkich obecnych oraz nowych Użytkowników pakietów ze standardowej oferty kont www oraz kont reseller powiększamy pojemność konta aż dwukrotnie !

Promocja jest bez ograniczeń czasowych - konta zostają powiększone na stałe !

Promocja nie obowiązuje pakietu Starter oraz pakietów ze starej oferty.

Zobacz jak obecnie wygląda oferta kont www w Hekko.pl:

Starter - 512 MB pojemności i 2 GB transferu - 25,62 zł BRUTTO /rok

EasyPack - 2 GB pojemności i 5 GB transferu - 42,70 zł BRUTTO /rok

EasyPack+ - 4 GB pojemności i 10 GB transferu - 68,32 zł BRUTTO /rok

MediumPack - 4 GB pojemności i 20 GB transferu - 119,60 zł BRUTTO /rok

MediumPack+ - 6 GB pojemności i 30 GB transferu - 170,80 zł BRUTTO /rok

MaxPack - 12 GB pojemności i 60 GB transferu - 341,60 zł BRUTTO /rok

MaxPack+ - 18 GB pojemności i 90 GB transferu - 427,00 zł BRUTTO /rok

Oferta kont reseller:

EasyReseller - 2 GB pojemności i 5 GB transferu - 61 zł BRUTTO /rok

EasyReseller+ - 4 GB pojemności i 10 GB transferu - 122 zł BRUTTO /rok

MediumReseller - 4 GB pojemności i 20 GB transferu - 244 zł BRUTTO /rok

MediumReseller+ - 6 GB pojemności i 30 GB transferu - 366 zł BRUTTO /rok

MaxReseller - 12 GB pojemności i 60 GB transferu - 732 zł BRUTTO /rok

MaxReseller+ - 18 GB pojemności i 90 GB transferu - 1098 zł BRUTTO /rok

Więcej na naszej stronie https://www.hekko.pl

Z poważaniem,

Damian Gałązka

HEKKONET

Wyzwolenia 51B/96

80-537 Gdańsk

NIP: 957-090-24-83

REGON: 220458042

e-mail: biuro@hekko.pl

tel.: 504-983-883

• 4 miesiące temu...

A ja nie polecam i piszę to dzisiaj już po raz kolejny na forum bo siedze i klne ze złości.

Strona na serwerze od hekko mi pada, piszę do BOK`u, otrzymuję odpowiedz, że wszystko jest ok. I tyle, piszę po raz kolejny, w momencie kiedy mam errora bazy, nadal jest ok. W końcu piszę z innego maila, bo mój mail hekkowy nie działa i nadal serwer s2 podobno jest świetny i nie ma zadyszeek.

ŻAL a nie hosting. Mówie - moze to moja wina, ale gdzie tam..mam na hekko inną domene na innym serwerze na dodatek - również muli. Hekko zeszło na psy moim zdaniem i to ostro, a bok mimo ze odpowiada szybko jest okropnie wkur...irytujący. Bo przecież nic się nie dzieje, a wy jesteście mistrzami świata.

pozdr

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Również nie polecam, każdy na tym forum zachwalał hekko więc wykupiłem konto, w ciągu dwóch tygodni miałem około 10-16 awarii ! Tylko 2 byłby potwierdzone, reszty podobno nie było ... Do tego nie podoba mi się że systemy zarządzania są oddzielnie a nie zintegrowane w całość, tzn. osobno obsługa domeny, hostingu i konta użytkownika. Do hekko się zraziłem i już nie wrócę, zamiast świętować i spuszczać z ceny lepiej poprawcie usługi. Pozdrawiam :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności