Skocz do zawartości

Pozycjonowanie sklepu

ISFilm

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie mam ich więc pozycjonuje sam. Jestem poza top10 ale w top15 (co pewnie na niewiele się już zdaje)

A więc jako że robię to sam to mam pytanie:

1. Czym różni się pozycjonowanie sklepu od pozycjonowania zwykłej strony?

2. Na co zwrócić uwagę podczas pozycjonowania / optymalizacji sklepu internetowego? U mnie nazwa produktu pojawia się w title i adresie strony czy można zrobić jeszcze coś w tym zakresie?

3. Co zrobić aby poprawić Supplemental Index Ratio w moim sklepie wypada strasznie marnie jakieś 96%.

4. Pozycjonuję też forum które sam stworzyłem i moderuję czy pozycjonować je również w podobny sposób jak sklep internetowy?

Pozdrawiam,

Top 15 wbrew pozorom może dać sporo wejść. Zależy od branży.

1. Pozycjonujesz podstrony, promujesz nowości, optymalizujesz wszystko na long tail.

2. Można sporo, najważniejsze jest linkowanie wewnętrzne i zewnętrzne

3. Poprawić linkowanie, zróżnicować treść, dodać system komentarzy i premie za recenzje.

4. Zdecydowanie inaczej trzeba do tego podejść.

linki ze stopki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności