Skocz do zawartości

Dalczego ludzie rejestrują się na preclach, a nie piszą artów?

qiqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Oto przedstawię zestawienie z kilku moich precli:

Rejestracji zatrzymanych/Rejestracji udanych

200/19

176/23

168/20

631/67

Widać tu pracę robotów. Nie dość że praktycznie większość artykułów dodawanych jest nieunikalna to nawet nie chciałbym wiedzieć jak spam miałbym bez tej wtyczki.

ja na nowym preclu zainstalowałem reCAPTCHA - zobacze czy to zatrzyma spamboty ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Trochę z innej beczki - są "artyści", którzy wpisują do moich wypieków kilkanaście artów (wygenerowanych z automatu, niegramatyczny bełkot) z tym samym linkiem.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

dodałem recaptcha na swoim starym preclu ;) teraz go zmoderuje wiec powinno powstać coś porzadnego ;)

edit:

no i recaptcha skutecznie zabezpieczył mi precelka ... przez 3 dni jeden wpis :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 miesiące temu...

nie mam w ogole z tym problemu, tylko mnostwo debilnych komentarzy z lekami, itd.

jak ktos chce artki to mam kilka unikalnych z 1 -2 linkami, chetnie dodam. adresy precli na pw albo oficjalnie. jak kto woli

ps. szukam tez anglojezycznych

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Ja przykładowo rejestruje się ręcznie do wszystkich precli jakie znajdę, aby tworzyć sobie, listę - bazę do dodawania, a dopiero następnie wybieram z listy precle, które np. są zaindeksowane i niezafiltrowane. Więc jeżeli precel nie spełnia wymagań, jestem w nim zarejestrowany, lecz mam 0 postów.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Raz w miesiącu uaktualniam listę. Rejestruje się do kilkuset, a później ręcznie wybieram zaindeksowane i ogólnie wyglądają dobrze.

Te które są dobre zostawiam i w przyszłości dodam tam na pewno kilka dobrych wpisów.

Jednak to nie zmienia faktu, że nadal 90% "pustych" kont, które mam na swoich preclach to automaty.

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności