Skocz do zawartości

Dalczego ludzie rejestrują się na preclach, a nie piszą artów?

qiqqq

Rekomendowane odpowiedzi

A po kiego najpierw się rejestrować a dopiero potem sprawdzać co to za twór? nie szkoda czasu?

Tak jest szybciej i wygodniej

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dla osoby ktora wczesniej nie miała nic wspolnego z WP to pierwsze napisanie tam swojego artykułu naprawdę jest dość trudne. Samo zrozumienie zasady działania może stwarzać problem. Na tym etapie odpada troche userów.

Moje obserwacje osoby ktora pierwszy raz coś chciała napisać w WP

1) czy podczas rejestracji podać swoj email? czy może fałszywy tak jak w wiekszości katalogach?

2) po napisaniu arta i wciśnieciu OK to trzeba cos tam jeszcze przycisnąć aby art został opublikowany?

3) dlaczego moj artykuł nie pojawił się jeżeli wszystko juz zrobiłem?

.

Wykonujesz dodatkowo niepotrzebnie operację zakładania konta i mówisz że tak jest szybciej?

Po rejestracji dodaje precla do mojej listy, którą tworzę nie tylko na podstawie popularnych spisów precli. Odpowiednie wykonanie listy to również wygodna praca, i możliwość określania własnych innych zmiennych, których nie ma w np. spisie Mara.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności