Skocz do zawartości

Google Chrome - nowa przeglądarka?

_kUtek_

Rekomendowane odpowiedzi

No Panowie - ściągamy i dzielimy się wrażeniami z kolegą Linuksowcem. ;-) https://www.google.com/chrome/?hl=pl

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pierwsze wrażenia : bardzo skromna przeglądarka, fajnie, że od razu jest polska wersja (strony i programu), i, co na tym forum pewnie przyjmiemy z zadowoleniem: są narzędzia dla deweloperów (jak działają jeszcze nie wiem ale na pewno sprawdzę). Więcej pozwalam sobie pisać i jeszcze napiszę tu: Google Chrome ... między innymi

no, no...

jak dla mnie bomba za szybkość! Nie wiem, jak oni to zrobili, ale przyspieszyli mi łącze!!!

na razie zostawiłem firefoxa domyślnego, ale nie wiem, ile wytrzymam.

podsumowanie:

1. otwiera się kilka razy szybciej niz FF

2. grafika nie powala na kolana, FF i IE wyglada lepiej

3. strona startowa - rewelacja (zobaczymy, czy nie bedzie mnie to jednak denerwowac po kilku dniach)

4. przede wszystkim - szybkośc działania! strony otwieraja sie po prostu szybciej. Znalazłem w opcjach taka funkcje: ładowanie stron z wyprzedzeniem. Jeśli to dzięki temu, to moim zdaniem to największa przewaga nad konkurencją.

5. brak dodatków znanych z firefoxa, typu adblock, seobar itp.oczywiscie to kwestia czasu, ale na razie jest jak jest

na razie tyle, zapraszam do testowania, bo warto

pzdr

co by tu wstawić...

Speeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed ;)

Ciekawy układ... ciakwie działa funkcja zapamiętywaia haseł... ogółem ciekawa przeglądarak :)

Tylko źle działa funkcja sprawdzania błędów w tekście... Jak to poprawią to wywalam firefoxa na strych :D

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Już mi się nie podoba ta przeglądarka :unsure: Wpisując "xlaski" w podpowiedzi pojawiła się moja strona firmowa <lol>

A tak poważnie to może być niezłą alternatywą dla FF ;) Tylko niech jeszcze Java powstanie pod nią ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

ja raczej sceptycznie do niej podchodze - pod wzgledem pozycjonowania - nie mam zamiaru z niej korzystac

to tak jakby swoje zaplecze dodac do webmastertool i dziwic sie ze nagle wszystko polecialo

wypuszczjac swoja przegladarke bede lepiej zbierali dane o odwiedzanych stronach, gdyz nikt nie zagwarantuje, iż nie pojda do nich o tym informcje i niestety tym samym dla wielu moze skonczyc sie biznes pozycjnowania i pozycje beda zdobywaly strony czesciej ogladane przy niewielkim udziale innych parametrów

jak to ktos powiedzial przed chwilą otwieram lodówkę i mamy Google i zamiast internet bedziem mowic google, a to mnie bardzo smuci

MONOPOL nie jest dobry bez względu na dziedzine o której mowa

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Funkcja przeglądarki w przeglądarce jest jedną z mniej ważnych funkcji :unsure:

Zainstalowałem i skasowałem bo niestety nie jest to to czego potrzebuje.

Krótka lista życzeń funkcjonalności:

-firebug

-flash block

-adblock plus

-scrapBook

-platypus

-dictionary tootip

-greasemonkey

Ale nie przeczę ze dla przeciętnego klikacza interentowego może sie podobać , kawał dobrej roboty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności