Skocz do zawartości

Google Chrome - nowa przeglądarka?

_kUtek_

Rekomendowane odpowiedzi

Z wielką machiną marketingową ...

Machina jest rzeczywiście wielka ale G miało już ileś nieudanych projektów. Tu, powtórze się, siła, według mnie, tkwi w otwartym kodzie.

kangurrr: rzeczywiście tak wolno się ściąga? Mi z 1.5 godziny temu ściągnęło się błyskiem, aż byłem zdziwiony. Czy to się ludzie rzucili, czy to Twoje łącze może szwankuje? Hmmm, raczej świat zaczął ściągać. A jak inni mają? możecie powiedzieć.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Niejednym kolegą Linuksowcem ;)

Użytkownik Mac Os X pozdrawia Linuksowców :unsure:

Przecież mają Androida (fakt że na telefony komórkowe ale jednak system ;) ) jakiś HTC ma niedługo z tym wyjść :P

Tak wyjdzie pierwszy telefon z Androidem - HTC Dream. Swoją drogą M$ i Google będą konkurencją dla AppStore od Apple, tworzą podobny sklep z aplikacjami.

Widziałem jak prezentuję się Google Chrome (na komputerze z Windowsem) i dla przeciętnego Kowalskiego niezajmującego się pozycjonowaniem będzie to bardzo użyteczne narzędzie. Będę obserwował jej rozwój. Wygląd może aż tak nie zachwyca jak szybkość, no i w przyszłości ta funkcjonalność z JavaScript. Możliwe, że będą ciekawe dodatki ;)

Pamietajmy, że to wersja Beta na pewno powstanie milion różnych dodatków (hah wmontują pewnie SpamReport ;)). Nie będę jej używać na dłuższą metę, powody są takie same jak w przypadku sttorma.

468x60.png

Nie odpalałem jeszcze, ale podobnie jak sttorm - moim zdaniem nie ma co promować, ani używać zbyt wielu produktów Google - wystarczy że na rynku wyszukiwarki mają monopol, więc lepiej na tym poprzestać. Tym bardziej, że tak naprawdę nie wiadomo jak dużo informacji o nas zbiera Google i do czego mogą one zostać w przyszłości wykorzystane. Aż strach się bać...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Przestańcie z tymi fobiami ... jak dużo informacji zbiera o nas G.. przy instalacji jest pytanie, czy wyrażasz zgodę na zbieranie info i jeśli nie wyrażasz żadne prywatne dane nie są zbierane. Tak przynajmniej myślę, Google za bardzo by ryzykowało żeby potajemnie, bez zgody zbierać info - gra nie warta świeczki

iplus :/ jeszcze polowy nie ma

Pobieranie instalki - trzy sekundy (plus dwie sekundy skanowania pod kątem wirusów przez FF). Pobieranie i instalacja reszty - około 40 sekund. To musi być wina Twojego łącza w tej chwili.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

dzieki za linki

usmialem sie do lez!! zwlaszcza z tego ostatniego :-D

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

no wiec doczekalem sie w koncu :unsure:

a wiec :

1.grafa nic specjalnego ale przyjemna dla oka

2.jesli chodzi o szybkosc to BOMBA!!! cos dla posiadaczy iPlusa to polecam , aha i polecam takze google web accelerator

3.a inne funkcje, jeszcze niewiem bo ide spac ;)

ps: ale teraz mozilla sra w gacie....szkoda mi troche ff

ebialystok.pl - Firmy Białystok

Nowy branżowy katalog firm województwa Podlaskiego to Podlasie Online.

Sale weselne Białystok to miejsce gdzie zorganizujesz imprezę okolicznościową.

I o to im chodziło. Reklama jak najniższym kosztem :unsure:

Na wszystkich forach, stronach, blogach już o tym piszą.

Nie zdziwię się jak za 6 miesięcy przejmą z 50% rynku.

Monopol, szpiegostwo etc. ;)

Nikt mi nie w mówi, że tam nie ma żadnego toola, co wysyła informacje o tym co robimy w necie :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności