Skocz do zawartości

Google Chrome - nowa przeglądarka?

_kUtek_

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawa jest też sytuacja, gdyż Google przedlużylo przecież kontrakt z Mozillą, jeżeli chodzi o wsparcie finansowe czy coś na kolejne 3 lata.

Niezbadane są wyroki wielkiego G, któż wie, co oni tam knują...

A co do chrome interesuje mnie jedna kwestia - integracja z wyszukiwarką. Jak to wygląda (bądź nie wygląda) w praktyce?

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak dla mnie fajna i szybka bryka ale ...

ciekawe kiedy podczas updatów zaczną dochodzić tzw funkcjonalności które oczywiście będą zbierały informację i miały wpływ na naszą pracę.

Jeśli chodzi o promocję to uważam, że szybciutko wchłoną dużą część internautów.

Bardzo mi się podoba, ale narazie jeszcze chyba zostanę przy lisku z przyzwyczajenia...

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

jak dla mnie fajna i szybka bryka ale ...

ciekawe kiedy podczas updatów zaczną dochodzić tzw funkcjonalności

Nowe możliwości będą zwalniać jej pracę o czym chyba większość zapomniała. Niestety nie mogę przetestować ale z tego co piszecie to jest to bardzo okrojona przeglądarka, w takim razie ciężko to porównywać z obecnymi mocno rozbudowanymi.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Otwartość kodu daje to piękna sprawa , w sumie to zaraz sobie sobie dorobimy potrzebne funkcjonalności a nie potrzebne wyremujemy :unsure:

Kod 470MB ;) jeżeli chodzi o licencje to BSD https://code.google.com/chromium/terms.html, z tego co pamiętam to bardzo mało restrykcyjna licencja.

Nie wiem jak silnik chrome sie spisuje jezeli chodzi o wyswietlanie stron www, bo w tym watku na razie nikt nie poruszał tego tematu, a sam nie znalazłem zadnej strony która wyświetlała by się dziwnie. Może chłopaki z mozilli wchłoneli by silnik z chrome jezeli nie na stałe to chociaż jako dodatkowy silnik redenerujacy strony na podobnej zasadzie jak mozna korzystac z IE w Firefox

Pewnie na dniach pokaże się w adsense z prowizją za pobranie i sami zaczniemy to reklamować

Ja z ciekawości zainstalowałem zobaczyć, ale już odinstalowałem wolę jednak jechać na ff kto wie co tamci z tego będą wyciągać, znając ich możliwości mogą wiele. To chyba nie dla nas pozycjonerów i spamerów

Używanie chrome jest co najmniej niebezpieczne. Załóżmy że używamy 6 paneli do swl, pobieramy spamerskie skrypty, odwiedzamy nasze spamerskie zaplecze.

Wpisujemy do wyszukiwarki frazy które nas interesują, odwiedzamy stronę klienta i statystyki dość często.

Na podstawie zebranych danych google może stwierdzić, że pozycjonujemy stronę w sposób niezgodny z zasadami.

Ja sobie odpuszczam chrome, zainstalowałem tylko po to by sprawdzić czy moje stronki wyświetlają się poprawnie. Wyświetlają się super. Odpalę ponownie chrome za jakiś czas.

linki ze stopki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności