Skocz do zawartości

google "czyta" flasha?

alerteck

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zauważyłem że moja stronka flash została poprawnie odczytana przez robota google - odczytał jej treść. Czy to znaczy że nie musszę się już bawić w żadne konwertery i spokojnie mogę uznać że treść mojej strony będzie widoczna dla googla.

Mniejsza z tym. Większy problem mam z mapą witryny. Jak się do tego zabrać?? Strona jest calutka w .swf

to masz tylko jedna stronę więc po co robić sitemapę....

jak zrobisz skompresowanego flasha to juz nie bedzie tak różowo...

No wiesz moze nie jest to bardzo rozbudowany serwis bo mam 9 podstron ale nie jedną.

Pytam wiec ponownie jak zrobić mapę witryny

A tak na marginesie to czy ja pytalem o sens robienia mapy witryny czy o metode jej wykonania ;)

Ale on Ci odpowiedział na pytanie, nie zrozumiałeś: nie zrobisz mapy witryny*, bo masz tylko jedną podstronę. Niby jak google miałoby pokazywać konkretne podstrony w swoich wynikach?

* - Tzn zrobisz, ale wtedy będziesz miał tam 1 podstronę.

Szukasz informacji o Iron Maiden lub ich najnowszej płycie A Matter of Life and Death? A może chcesz dowiedzieć się czegoś nowego o singlu Different World?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności