Skocz do zawartości

google "czyta" flasha?

alerteck

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zauważyłem że moja stronka flash została poprawnie odczytana przez robota google - odczytał jej treść. Czy to znaczy że nie musszę się już bawić w żadne konwertery i spokojnie mogę uznać że treść mojej strony będzie widoczna dla googla.

Mniejsza z tym. Większy problem mam z mapą witryny. Jak się do tego zabrać?? Strona jest calutka w .swf

jimmi napisał(a):
to masz tylko jedna stronę więc po co robić sitemapę....

jak zrobisz skompresowanego flasha to juz nie bedzie tak różowo...

No wiesz moze nie jest to bardzo rozbudowany serwis bo mam 9 podstron ale nie jedną.

Pytam wiec ponownie jak zrobić mapę witryny

A tak na marginesie to czy ja pytalem o sens robienia mapy witryny czy o metode jej wykonania ;)

Ale on Ci odpowiedział na pytanie, nie zrozumiałeś: nie zrobisz mapy witryny*, bo masz tylko jedną podstronę. Niby jak google miałoby pokazywać konkretne podstrony w swoich wynikach?

* - Tzn zrobisz, ale wtedy będziesz miał tam 1 podstronę.

Szukasz informacji o Iron Maiden lub ich najnowszej płycie A Matter of Life and Death? A może chcesz dowiedzieć się czegoś nowego o singlu Different World?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności