Skocz do zawartości

[Sprzedam punkty] weblink, seo.net, gotlink

sagittariuspl

Rekomendowane odpowiedzi

do sprzedania mam paczki w dowolnych ilosciach (mile widziana sprzedaz calego pakietu) na dowolny okres - w tym bardzo dlugi. ceny podlegaja negocjacjom, ale nie ma co liczyc na duze rabaty przy malych ilosciach (ba, nie ma ich po prostu)

na chwile obecna mam:

40k weblinka -- 40 zł / 10k

110k seo.net -- 25 zł / 10k

250k gotlinka -- 14 zł / 10k

cały pakiet to koszt 620 zł (oczywiscie moge sprzedac punkty np. z jednego systemu).

jeżeli interesują Cie inne ilosci - prosze o kontakt - moze konczy sie za kilka dni przelew i wiem, ze klient nie przedluzy

nie wystawiam faktur (w obecnej chwili - bedzie taka opcja), preferuje dluuga wspolprace.

w kazdym systemie zostawiam 10% pkt na zabezpieczenie przed malymi skokami site, dzieki czemu przelewy nie znikaja ot tak. jezeli jednak tak sie stanie i nie bede go mogl wznowic w ciagu 48 godzin - zwracam wplacona kwote odpowiednio do czasu jaki pozostal do konca transferu (na szczescie nigdy nie musialem z tego korzystac - pewnie dzieki temu zapasowi).

punkty nie pochodza z wiki i qlwebow (jak kogos to interesuje).

kontakt

dawid_chojnacki@o2.pl

gg: 9997149 (prosze nie pytac czy jestem tylko napisac, ze chodzi o punkty)

ewentualnie PW

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności