Skocz do zawartości

przekierowanie 301 yoyo.pl nowa domena

lakersfan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam kilka problemów przemierzając siec w poszukiwaniu rozwiązań stwierdziłem ze to forum będzie najbardziej odpowiednim miejscem uzyskania jakiś informacji.

1. Mam stronę www.super-niania.yoyo.pll popadłem w filtr lub ban Google. Czy można to jakoś sprawdzić? czy byłby ktoś tak pomocny i sprawdził dokładnie czemu ona jest blokowana? a sytuacja ma miejsce już od bardzo dawna (3 miesiące) na jedne frazy np. opiekunka nie jest wcale wyszukiwana na inne jest na ostatnich miejscach to wiem że to filtr.

2. Chciałem zrobić przekierowanie 301 na domenę którą wykupiłem w home.pl (www.twoja-opiekunka.pl) z tym że oczywiście się nie da. Próbowałem chyba na wszystkie sposoby - php , .htacces i nic. Już nie wspomnę że w regulaminie yoyo jest że jest to zabronione, z tym że jeśli nawet tak jest to czy nie ma możliwości jakiegoś przekierowania??

3. Czy przekierowanie 301 może być pomocne w omijaniu filtra??

4. Czy jeśli będę miał zwykłą dodatkową domenę czyli tak jak jest teraz i zacznę pozycjonować od początku czy też załapie(odziedziczę) filtr na tą domenę ?? Jak to będzie wyglądało w Google??

Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc. Naprawdę będę bardzo wdzięczny.

...nie masz żadnych zewnętrznych linków...

A tam zaraz - nie masz żadnych. Znalazłem cztery linki,

Ale faktycznie jest coś niefajne, bo nawet na konkretnie podany adres strony najpierw zgłasza się ten wątek, a dopiero potem sam serwis.

Ja nie interesował bym się przekierowaniem z darmowego serwera - nie włożyłeś w promocję żadnej pracy, więc będzie Ci się łatwiej przenieść. Zainwestuj piętnaście złotych w domenę (com lub info, wyjdzie taniej za odnowienie), pięćdziesiąt zł za małe konto na normalnym serwerze i przenieś stronę. A potem zacznij zdobywać linki.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Dzieki za sprawdzenie. Tylko że ja pozycjonuje to od 3 miesięcy. dodałem przez addera do 5 katalogów dziennie przez 4 tyg wiec coś powinno chyba się pokazać co ?? a poza tym ja jeszcze rowiez 5 dziennie daje z linkmi czego i tak nigdzie nie widac dlatego mnie to wszystko dziwi. bo to idzie wszsytko gdzies w kosmos.

Drugie pytanie jeśli pozycjonowałbym teraz tylko tą nową domenę to jakby to wygladało jakbym miał jednak tego filtra?? jeszcze się waham nad przeniesieniem bo to dużo roboty jest ;)

siteexplorer.yahoo pokazuje mi "Inlinks 1 - 100 of about 2,325 ", ale wiedze tylko około 6-7 rózne anchory - więc imho filtr.

Bielack ma racje, nie pokombinuj z 301, zaczynaj od nowa, ale linkuj na co najmniej 50 fraz na początku (też podstrony).

Fraza nie jest trudna, troche praca i troche czas i strona powinno pojaiwc sie w Top10 (i wyszej).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności