Skocz do zawartości

Czy znacie kogoś kto wyleciał z Ad Sense?

Content

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem 2 ostrzeżenia ale nie wyleciałem. Jak się nie przegina to się nie wyleci, a takie bajki że ktoś wyleciał a nic nie robił to sobie można włożyć na półkę obok Andersena.

A za co te ostrzeżenia były, bo ja nie wierzę żeby nie zbanowali od razu za klikanie przez proxy

Mi się wydaje, że poważnego partnera z wieloma (to też chyba ważne - z wieloma) dobrymi stronami (z dobrym content'em) i zwłaszcza poważną tematyką oraz przede wszystkim łącznie z wysokimi dochodami, Google nie wyrzuci za jakieś tam fałszywe kliki nie wiadomo przez kogo wykonywane. Tak mi się wydaje. Duży może więcej w tym wystawca reklam.

Dostałem 2 ostrzeżenia ale nie wyleciałem. Jak się nie przegina to się nie wyleci, a takie bajki że ktoś wyleciał a nic nie robił to sobie można włożyć na półkę obok Andersena.

A za co te ostrzeżenia były, bo ja nie wierzę żeby nie zbanowali od razu za klikanie przez proxy

Prawdopodobnie za tło dla linków google. Za bardzo przypominało boksy menu. Po zmianie tła na jednolite które nie imituje perfidnie menu sprawa ucichła. Żadnych ostrzeżeń od tego momentu nie dostałem.

Pyszny Precel | Katalog stron

Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń

"namawianie" do klikania, boże skąd sie tacy ludzie biorą ? chytrość? cwaniakowanie ? na te pare marnych centów ?

Weź potestuj w co warto się bawić jakie tematyki wybrać, postaw wartościowy serwis dla UŻYTKOWNIKA, pozyskaj wartościowy stargetowany traffic a dolarki szybko się znajdą na w Twoim koncie. trudne ?

Bez podstaw nie banują. Aczkolwiek to i tak oni rozdają karty :rolleyes:

pozdrowienia

ja dostałem bana w adsense w 2005 r. można powiedzieć za nic

dostałem ostrzeżenie że wyświetlam reklamy na stronach bez treści (pliki login.php, register.php, search.php w phpbb2) i mam 3 dni na usunięcie kodu z tych stron

nie wiedziałem jak w template phpbb2 wstawić instrukcję warunkową i mi zbanowali konto

tylko że ja nie wyświetlałem reklam konkretnie na tych stronach ale globalnie w nagłówku, poza tym na prawie każdym forum wyświetlają się tam adsense i im nie przeszkadza

Tak sobie właśnie pomyślałem, ze z AdSense można wylecieć także za złośliwe klikanie konkurencji. Google sprawdzi adres i jeżeli należy do kogoś, kto też wyświetla reklamy, to wylot. Nie sądzicie? Może niejeden który szczerze myśli że wyleciał "za nic", klikał konkurencji ale nie powiązał obu faktów. Takie działanie też mieści się w tym, co ponoć piszą standardowo, a mianowicie, że ktoś jest zagrożeniem.

Mi rok temu zbanowano sudomene, na ktorej byla galeria. W sumie nie wiem za co... Chyba za podobienstwo boksow adsense do menu w galerii - tak dobralem kolory, ze ciezko bylo sie zorientowac gdzie sie zaczynaja reklamy.

Domena glowna pozostala nietknieta i spokojnie wyswietla reklamy. Nie wylecialem z AdSense

Jak byłem młody i głupi to zrobiłem taki numer:

Pracowałem w firmie jako przedstawiciel handlowy wiec sporo jeździłem po Polsce - często musiałem zainstalować jakiemus klientowi cos na jego kompie. Wchodziłem wiec na swoja stronkę i klikałem sobie to tu to tam. I dostałem bana. Nie przesadzałem klikałem raz moze dwa z każdego komputera jaki wpadł w moje ręce. Strona była wtedy młoda może to był jakis powód.

Jak byłem młody i głupi to zrobiłem taki numer:

Pracowałem w firmie jako przedstawiciel handlowy wiec sporo jeździłem po Polsce - często musiałem zainstalować jakiemus klientowi cos na jego kompie. Wchodziłem wiec na swoja stronkę i klikałem sobie to tu to tam. I dostałem bana. Nie przesadzałem klikałem raz moze dwa z każdego komputera jaki wpadł w moje ręce. Strona była wtedy młoda może to był jakis powód.

Logowales sie pozniej na swoje konto z tym komputerow poza domem?

Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy

Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze

Zagadki logiczne

• 2 tygodnie później...

A czy jeżeli przeszło rok temu miałem taką sytuację, że wszedłem w szkole na swoje konto, a potem kliknąłem w reklamę i do tej pory mnie nie wywalili, to jest taka możliwość, że zrobią to w jakimś innym momencie?

Zaznaczę od razu, że do tej pory w AdSense się tylko bawiłem, więc i wypłaty żadnej nie miałem.

"Gdy myślisz, że możesz lub gdy myślisz, że nie możesz - w obu przypadkach masz rację." - Henry Ford

Hosting z SSL, SSH, bez ograniczeń transferu lub mały pakiet 3 miesiące gratis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności