Skocz do zawartości

Jak sie odtsać do DMOZ

djurek

Rekomendowane odpowiedzi

Również jestem redaktorem DMOZ i prawda jest taka jak napisał walkoś, chociaż myślę że zdarzają się przypadki w których redaktor nie dodaje nawet wartościowej strony ponieważ jest to strona jego konkurencji. Regulamin DMOZ jest już tak zrobiony, redaktor może dodawać strony, ale równie dobrze odrzucać lub pozostawiać na wieki w poczealni wedle własnego upodobania.

Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie.

ja zgłaszałem kilkakrotnie chęć zostania redaktorem ale za każdym razem odrzucano. Pisałem różne uzasadnienia i nic. Od czego to tak naprawdę zależy?

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

w zasadzie cały ten DMOZ jes dla mnie od dawna sporą zagadką

mam tam swoich klika stron, ale jednocześnie mam chyba ze 2 czy 3 strony

których po prostu niesposób dodać (próbowałem wielokrotnie w zalecanych odstępach czasu)

Myślę, że dobrą opcją byłaby KONTROLA redaktorów z ich pracy i sprawdzanie ile stron czeka

na zgłoszenie itp. ale to pewnie "między bajki" ...

a odnośnie samego procesu dodawania

zgosiła się do mnie znajoma, że potrzebuję szybko stronkę na jakąś okazję/imprezę (czas do

rozpoczęcia imprezy 2 tyg.) sama znalazła szablon więc praca poszła szybko, wykupienie domeny

postawienie prostej stronki (kilka podstron) trawało kilka dni i strona była gotowa dla świata :-)

Postanowiłem dodać ją do głównych katalogów między innymi dopisałem ją do DMOZa

Jakież było moje zdziwienie gdy dosłownie klika dni potem strona pojawiła się katalogu!

Czyżby tematyka była aż tak niszowa?

Może akurat nie weszliśmy z nią komuś w paradę?

podsumowując

niezbadane są wyroki redaktorów ;-)

pozdrawiam

ad :-)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

• 2 tygodnie później...

Kiedyś udało mi się dodać stronę do katalogu, czekałem dosyć krótko bo w kategorii do której dodawałem stronę było bardzo mało stron. Niestety strona została usunięta i do tej pory nie udało mi się wrócić do katalogu. Na pewno łatwiej będzie Ci dodać stronę do kategorii, która nie jest oblegana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności