Skocz do zawartości

Problem z pozycją w google

MK

Rekomendowane odpowiedzi

Próbuje wypozycjonować strone www.simsy.net pod słowa The Sims, sims2 i The Sims 2 od prawie pół roku i w wynikach wyszukiwania strona się nie pojawia:/ Myślałem ,że wpadłem w sandboxa ale wtedy chyba strona wogle nie powinna być w wynikach a okazuje się ,że pod "simsy" jest na 3 miejscu(praktycznie za sam adres bo pod to słowo nie pozycjonowałem i na stronie ono się nie pojawia). Wymieniam się linkami o title "the sims 2, sims2 ,dodatki" i anachorem "The Sims 2" więc chyba prawidłowo? Na stronie fraza "the sims" pojawia się dość często więc nie wiem czemu google nie pokazuje mojej strony w wynikach ;)

czyli linki ktore prowadza do twojej strony sa prawie nic nie warte niby masz 900 linkow do swojej strony ale:

sa to linki z tych 40 stron ktore sa farmami linkow i sa tylko z 40 ip tak wiec zbieraj linki ale nie z takich farm bo te linki maja znikoma moc na dodatek jest ich malo (bo linki z tego samego ip sa malo znaczace) wychodzi na to ze majac 20 dobrych linkow mozna ciebie przebic :-)

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

moje zdanie:

jezeli strona ma wiecej wychodzacych jak wewnetrznych

jezeli widac gromade linkow obok siebie :)

ja nie dal bym wiecej jak 15 ze strony chyba ze strona naprawdze duzo ma tresci i linki sa wplecione jakos a nie tak ze wszystkie linki do stron gdzie 1/3 ekranu to linki z wymiany

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności