Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam dziwny problem z systemem statlink a mianowicie dodałem dwie strony do systemu ustawiłem przyrost dzienny linków na 20, przyrost całkowity na 50 linków minęły już trzy dni od dodania linków a w polu Aktualny przyrost wysłanych / przydzielonych mam ciągle 0 czy to jest normalne czy może coś źle ustawiłem?

Biuro Rachunkowe KABA - Pełna obsługa Twojej firmy.

Bramy przesuwne - Wspaniałe ogrodzenia dla twojego domu

Podajniki pneumatyczne zaoszczędzą mnóstwo twojego czasu a czas=$

Na jednym z kont:

- Wczoraj +400 pkt.

- Dziś rano -3600 pkt (!)

- Teraz -650 pkt

Też macie takie zawirowania w przeliczaniu punktów? Dodam że:

- żaden serwis nie wyleciał

- żadne serwisy nie otrzymały niższych ocen, nie zwracają także punktów ujemnych za wychodzące BL itd.

- liczba przyrostów na koncie wręcz znikoma (max 10-20 linków na dobę dla konta)

Czyżby efekt chwilowego przestoju, nagłego zrywu i problemów z przeliczaniem punktów? Jak u was?

EDIT:

Zauważyłem, że:

- od rana system przydzielił 3980 BL, teraz już 3960.

- średni koszt linka rano: 7,62, aktualnie 6,94

Jeśli chodzi o PR... nie sądzę. Liczba domen z PR na koncie niewielka (2-4 domeny), więc nawet wyzerowanie PR nie wprowadzałoby ujemnej punktacji na poziomie 4.000 pkt w ciągu doby.

Edytowane przez yomas

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

a ja się zapytam, dlaczego jak przydzielam stronę www.strona.pl/eng w kategorii motoryzacja lub anglojęzyczne to mam zera w kolumnie wysłane/przydzielone, czyli (0/0) a przydzieliłem 5 dziennie

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Czy widział ktoś jakiś oficjalny komunikat w tej sprawie ? Wg. mnie to co się dzieje jest zrozumiałe biorąc pod uwagę że okroili ilość linków na stronie co zapewne skutkuje mniejszą ilością "slotów". Pytanie kiedy to się skończy ? Z tego co widzę trwa już przynajmniej 2 tygodnie.