Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

dostaję informacje o błędach dot. wielu stron:

stwierdzono że nie udało się połączyć z domeną XYZ (status połączenia http code: 0, odpowiedź servera: Couldn't resolve host 'XYZ')

strony są postawione na tym samym serwerze od początku (dhosting), w czym może tkwić problem?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Mam mocny portal (PageRank 4) z 2007 roku, dobrze podlinkowany z 5000 (site ~20000) wartościowymi tekstami (newsy, artykuły, recenzje) i codziennie dochodzącymi nowymi newsami.

Zarobki z AdSense są małe, choć CPC wynosi ~50 groszy, lecz branża jest mało klikalna CTR ~1% (na innych witrynach mój średni CTR wynosi koło 4%) i wiem, że dużo więcej mogę wyciągnąć gdy podepnę statlinka.

Pojawiły się jednak pytania:

- czy PR nie spadnie

- czy nie dostanę filtra / bana

- czy wywalić kod analitycsa (reklamy adsense wiadomo)

- czy wybrać standard czy GOLD

Ogólnie będę wdzięczny za każde podpowiedzi, szczególnie tych osób, które dodały wartościowy portal do statlinka.

• 2 tygodnie później...

z okazji świąt pewnie zgniłym jajem tudzież śledziem ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

dziwne jest to przeliczenie zapełnienia, poszczególne strony mają np. po 55%, a średnie wynosi około 100%...

Edytowane przez adramelech52

None are more enslaved than those who falsely believe they are free.

• 3 tygodnie później...

Nikt się tym nie chwali bo to żadna nowość.

Ze strony statlinka w dziale aktualności (już nie taka aktualność ;)

Linki Ręczne

Informujemy, że uruchomiliśmy funkcjonalność Linki Ręczne, która umożliwia ręczne przydzielanie Linków do własnych Stron dodanych do systemu. Linki przydzielone ręcznie emitowane są w trybie side-wide (na wszystkich podstronach Strony) i liczone są przez system jako obce linki wychodzące dlatego prosimy o rozważne zarządzanie.

Data publikacji: 2011-10-18