Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

No spróbowałem z kilkoma linkami w "" szukać i nic google nie pokazuje. Brak możliwości moderacji linków nie pozwala na ich ocenę, samo PR,BL i RD to mało, jedyny rozszyfrowany link to https://www.zak*zan*planeta.co*.pl/sopot i widzę, że mój link jest ale zamiast wyrazu "twój" jest "tw?łj" w tekście po anchorze. Może zrobić dodatkową opcję pobranie/eksport lokalizacji to pliku txt z możliwością generowania raz na jakiś czas.

Całkowity brak lokalizacji to w statycznym systemie, przy tak ostrej jedzie google po zapleczach to niebezpieczna sprawa dla linkowanych stron, pytanie co jest ważniejsze: bezpieczeństwo systemu nawet jak już wszyscy pójdą w cholerę czy bezpieczeństwo pozycjonowanych stron. Dodam, że wywalając stronę i raportując jako spam (gdy znajdę ją w GWT po filtrze) ją przysługuje się innym których link też tam jest.

• Like 1

To ja dodam, ze jako uzytkownik moge dostac powiadomienie z GWT i wywalic wszystkie strony statlinka....

I komu sie przysluze ?

Dodam ze przestraszony i pokorny moge pobrac wszystkie lokalizacje zeby byc swietym juz na zas i przeslac je wujaszkom z googla....

Takie przyslugi nazywaja sie chyba NIEDZWIEDZIMi przyslugami :D

Edytowane przez Kiler

Blokada powstala aby nie uzywac tej funkcji w sposob opisany przezemnie powyzej.

Niestety dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane... wiec jesli 1/10 userow uzywal jej w sposob szkodzacy systemowi nie powinna ona byc przywrocona, takie jest moje zdanie. Na dluzsza mete listingi mozesz pobierac z majestica, GWT czy innych narzedzi i usuwac linki.

Panowie z tym wygwiazdkowaniem to jest jak z zamkiem w drzwiach, wiadomo że dla dobrego złodzieja to tylko przeszkoda. No ale jeśli ktoś będzie chciał zgłosić 20 tys lokalizacji to musi się pomęczyć ostro żeby je wyciągnąć. Userzy widzą że linki są przydzielane, zeby nie było to robione jak ktoś wyżej napisał ,,na słowo" można usuwac je na podstawie parametrów. Wyciąganie z majesticów BL też się kończy jeśli chodzi o system bo poblokowaliśmy boty. Nie wdrażamy tego żeby komukolwiek robić pod górkę, bierzemy pod uwagę wyłącznie bezpieczeństwo systemu i jego użytkowników.

Wszelkie linki znajdziecie w GWT - wystarczy podpiąć stronę ;) nawet dość szybko tam lądują ostatnio ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mam pytanie do adminow -> podmiana stron dziala po wznowieiu systemu ? Bo zadna z wystartowanych podmian na moim koncie po restarcie systemu nie poszla ani krok do przodu. Trwa to juz kilka dni wiec prosilbym o interwencje bo spedzilem troche czasu zeby znalezc nowe domeny oraz zorganizowac przepiecie a tu nic. Mysle ze ani ludzie ktorzy maja linki na wyzerowanych domenach ani ja nie jestesmy z tego faktu zadowoleni.....