Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Ta nasza młodzież mnie zadziwia coraz bardziej swoją zdolnością kreatywnego myslenia :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

się, zastanawiam, co się stanie jeśli dam ilość docelową np 12 a przyrost dzienny dam 15? doda mi 15 linków czy 12?

Jak będziesz miał baniak 12 litrowy i każesz tam wlać 15 litrów piwa. To ile będziesz miał litrów w baniaku ? :P

w baniaku może i 12 ale poza nim 3 :D

chodziło mi po prostu czy nie nastąpi coś takiego jak nad przydzielenie linków że przydzieli więcej

Witam,

mam pytanie. Co oznaczaja liczby w Statlinku, np:

Aktualna ilość wysłanych/przydzielonych - 287/287

i dalej w tym samym wierszu dla tego samego wyrażenia kluczowego:

Uzupełniaj brakujące przydzielenia Linków - 289 ico-ok.gif

Witam, ponawiam pytanie do twórców systemu:

CO Z USZCZEGÓŁOWIENIEM KATEGORII?

Po zablokowaniu opcji moderacji stron, na których znajdują się linki moim zdaniem to konieczność, tym bardziej że obecne kategorie są ogólnikowe a to podniosłoby w mojej ocenie wydajność i bezpieczeństwo systemu.

dokładnie, tym bardziej że widać kiepski trend robienia stron zapleczowych o tematyce zgodnej idealnie z nazwą kategorii czyli np. "Media, wiadomości, reklama"

w linkme.pl jest bardzo precyzyjne doszczegółowienie kategorii, co prawda nie działa to tam w ogóle, ale można się zalogować i podpatrzeć jak rozbudowane porobili listy. możnaby zrobić tak, że jeżeli doprecyzowane kategorie będą zbyt niszowe, żeby wtedy przydzielał do nadrzędnych - lepiej takie rozwiązanie niż tylko nadrzędne

Obniżenie Linków do ilości 5 wdrożone dla nowych Stron a dla starych pozostawiamy tryb naturalnego dostosowania się do tego poziomu, reagowanie na mizny PR dla przydzielonych Linków wdrożone, uszczegółowienie Kategorii w drodze.

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

a dla mnie to jest porażka, nie mam kontroli nad linkami = system staje się bezużyteczny

Nikt Ci nie każe z niego korzystać. Nie pasi Ci to z niego zrezygnuj.

Statlinka używam(a raczej używałem bo po ostatnich zmianach zostawiam tam tylko to co muszę i nic nowego nie dodam) odkąd powstał i wydaje mi się, że mam prawo powiedzieć co myślę o tych zmianach.

Jeśli więc nie masz nic sensownego do powiedzenia to zamilcz...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Może mi ktoś wyjaśnić ideę działania tego reagowania na zmianę PR z punktu widzenia użytkownika? Czemu działa dopiero po 20 dniach (czyli de facto wtedy, kiedy może być już "po ptokach")? Przecież to jest BEZ SENSU. Powinno wycofywać link od razu i ewentualnie nie przydzielać po prostu nowego, a nie czekać 20 dni aż ktoś podmieni domenę.