Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Widzicie jakieś efekty na statlinku? Mam wrażenie, że 90% systemu jest oflagowana, dopalam coraz większą ilością linków i nic się nie rusza.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

No właśnie te domenki PR>0 podejrzewam ,że oflagowane wszystkie... Bo ile bym nie przywalił linków pozycje stoją w miejcu :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 2 tygodnie później...

Jaka jest obecnie cena za linki w statlinku?

Ile mógłbym np. zdobyć linków za 1k ? :)

Oraz ile pkt. się otrzymuje za dodanie stron do serwisu, bo takiej informacji nie mogę znaleźć na stronie?

Za PR=n/a , PR=0 itd ?

Edytowane przez warek44

Nie wiem czy to tylko moje odczucie, ale linkowanie stronami PR=0 nie daje żadnego efektu, testowałem na paru różnych domenach (okres miesiąc i dłużej), wartałoby się więc zastanowić po co takie domeny trzymać w systemie, może i nie szkodzą, ale mocy też żadnej nie dają, a więc rodzi się pytanie po co linkować czymś co nie przynosi efektów.

Ewentualnie można pozwolić na podmianę wszystkich domen z PR=0.

Myślę, że to najlepsze rozwiązanie na ten moment, powiedzmy 40 dni na podmianę wszystkich PR 0, a jeśli ktoś nie podmieni domeny usuwane są z systemu. Z drugiej strony domeny te raczej same wylecą z systemu bo komu się opłaca przedłużać domeny, inwestować w serwer w strony które dają 300 punktów

2 kwestia do powrót do wymogów BL, nie ma co ukrywać, że dopóki ten wymóg był większa moc była systemu, a teraz pełno jest kwiatków tego typu PR 4: BL 0, RD: 0, logiczne, że taki pr zostanie wyzerowany lub zmaleje przy kolejnym updacie PR, nie mówie tutaj o niewiadomo jakich ilościach BL, ale przynajmniej te 20 odwołujących domen, to minimum przyzwoitości.

Podziel sie tymi testami bo wg mnie linki z pr0 maja moc tylko trzeba z nich odpowiednio korzystac.

Ja tez moge powiedziec, ze linki z pr nie maja mocy bo zroblem test i mi pofiltrowalo strony. W systemie jest opcja wyboru przydzielania tu albo tu z tego co kojarze wiec nie ma problemu i senu ich wyrzucac. Jesli byloby o nieoplacalne to ludzie by sami zrezygnowali.

Co do wymogow... BL - skad wiesz co ma 0 BL i RD? Jesli strony blokuja roboty ahrefsa itp?

• Like 1

O_o