Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Testowałem podlinkowanie linkami stały z precli. Działa, póki co niewiele spadło mi site. Jest jeszcze jedna rzecz istotna, przeładowanie stron. Mówię o tym, co pisał ktoś powyżej, że strona posiada site 200, co daje nawet 1000 linków wychodzących. Ja się zatrzymuje na site 80, co daje mi 300 linków wychodzących i problemu straszne z cięciem site nie ma. Druga rzecz, że jeżeli Google już taką stronę sobie oflagowało, to jest zbita, tylko podmiana domeny.

https://www.statlink.pl/forum/viewtopic.php?p=11943#11943

Doczekam się w końcu odpowiedzi na stawiane przeze mnie od kilku miesięcy pytanie, czy nie? Tak trudno odpowiedzieć po prostu TAK/NIE i ewentualnie krótko uzasadnić?

Tym bardziej, że nie przypominam sobie aby odpowiedź padła już w którymś miejscu wcześniej...

Tak, skoro użytkownik pisze "kapslokiem", to wiedz, że coś się dzieje.

No ale trudno nie pisać kapitalikami w sytuacji, gdy pyta się o jedno i to samo od miesięcy, a druga strona nie potrafi lub nie chce wygospodarować pół minuty czasu, żeby udzielić odpowiedzi.

Widzę, że właściciele systemu statlink mają użytkowników za przeproszeniem w du**e, od 2 dni czekam na odblokowanie możliwości dodania domeny z frazą "chwilowka" - która nie wiedzieć czemu jest blokowana (nie chcą sobie robić konkurencji? nie wiem, mało mnie to obchodzi), obchodzi mnie to, że nie reagują na prośby użytkowników.

czy jak wygasła mi domena, ale strona nie została jeszcze wyindeksowana mogę ją postawić na nowej domenie, czy nie przejdzie moderacji dopóki nie wyindeksuje starej strony (która jest już niedostępna, klik w wynikach = nie ma takiej domeny)

Edytowane przez eclipse

No to ja z innej perspektywy, klienta kupujacego punkty (:, tez nie moge sie doczekac od adminow informacji kiedy czystka w systemie sie zakonczy, czekam juz kolejny miesiac placac zapleczowcowi gruba kase a pozycje jak spadly tak leza ,nie dosc ze nie zarabiam to trace bo place zapleczowcowi bo nie wiem czy system w koncu mi podmieni lokaliazcje na zaindeksowane czy mam usunac wszystko i wrocic do zabawy za pare miesiecy ... nawet nie moge sprawdzic ktore witryny sa wyindeksowane bo jest maskowanie, tak bym sobie martwe miejscowki sam pousuwal i nie placil za nadwyzke punktow chociaz, a nie czekal na system a tu klapa, ani informacji od admina ani mozliwosci sprawdzenia co jest uwalone a co żywe.

STRONABIZNESOWA.PL

Budowa Responsywnych Stron WWW

250 zł na reklamę w Google i prowadzenie kampanii za darmo !

Wydawało mi się, że moje strony są raczej różne od siebie czyli były to i wordpressy i strony html, rózne IP, DNS'y, cześć przechwyconych domen nawet nielinkowane, a tym bardziej między sobą, że jedynym czynnikiem wspólnym były linki ze statlinka, ale jak sytuacja nie jest globalna to chyba przyczyna leżała w samych moich stronach.

A zbanowało mi ok. 40% stron w jeden dzień.