Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Niby PR nie ma znaczenia, a większość:

a) woli dodać do katalogu z PR aniżeli bez

B) woli mieć linka na stronie z PR aniżeli bez

Zresztą w statlinku jest możliwość wyboru stron z PR 0 lub wyżej.

Co do zerowania PR, to było sprawdzane to, że strona której PR został wyzerowany została oznaczona przez Google, jako farma linków itp. czyli jakiś tam wyznacznik jest.

• Like 1

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

to idźcie do systemu który ignoruje wartość PR a nie piszecie tu bzdety że domeny z wyzerowanym PR są warte tyle samo co te PR >1. to że 10 osób napisze zupełne bzdury nie sprawi, że stanie się to prawdą

zerowanie PR prawdopodbnie jest efektem ubocznym innych zmian dla takiej witryny

:fool:

• Like 1

to idźcie do systemu który ignoruje wartość PR a nie piszecie tu bzdety że domeny z wyzerowanym PR są warte tyle samo co te PR >1. to że 10 osób napisze zupełne bzdury nie sprawi, że stanie się to prawdą

zerowanie PR prawdopodbnie jest efektem ubocznym innych zmian dla takiej witryny

:fool:

A co Ci w tym stwierdzeniu nie pasuje? No i gdzie napisałem, że wyzerowane domeny są tyle samo warte jak te co mają PR?

Edytowane przez mkane

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

• 4 tygodnie później...

Czy system znow dostal czkawki ?

Od paru dni nie przydziela mi zadnych linkow w kategoriach Biznes, Moda, Zdrowie, ani PR0 ani PR1+, kolejna fala bananów ? (:

STRONABIZNESOWA.PL

Budowa Responsywnych Stron WWW

250 zł na reklamę w Google i prowadzenie kampanii za darmo !

Szkoda, że ludzie nie dodają nowych zasobów. U siebie widzę projekt puszczony w poniedziałek ilość przydzieleń 32 a powinno już być koło 600(ograniczenie tylko do domen z PR 0). Może większa premia dla osób dodających strony PR 0?

Strony z PR0 mają niewielką moc -> generują mało punktów -> mało można na nich zarobić. To jeden z argumentów, dla których nie opłaca się ich dodawać do systemu.

jestem swiezak w statlink.
postanowilem przetestowac system.
co robie nie tak?
mam klopot z install lub dodaniem strony, tego sam nie rozumiem.
dalem kod
statlink-moj unik numer_dat.php
statlin-kmoj unik numer.php
ponizej standartowy kod
<?php echo $statlink_link[0]; ?>
<?php echo $statlink_link[1]; ?>
<?php echo $statlink_link[2]; ?>
<?php echo $statlink_link[3]; ?>
<?php echo $statlink_link[4]; ?>
<?php echo $statlink_link[5]; ?>
zmienilem chdmod, dodalem strone
widze napis System reklamy Test
i ... co dalej?
na rozzowym tle - strona nieaktywna, wersja klienta 0 i nie da sie aktywowac.
co robie nie tak?

To, że widzisz System reklamy Test oznacza, że poprawnie wpiąłeś kody emitujące linki. Na wersję klienta na etapie dodawania strony nie zwracaj uwagi - dopiero po jakimś czasie ten parametr będzie zaktualizowany na poprawny.

Jaki masz komunikat po kliknięciu w "Aktywuj"? Dodałeś stronę z domeną PR0, czy PR1+?

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

2 dni temu dodałem do podlinkowania 2 strony. Linki tylko PR=0, zaznaczyłem 1 kategorię + żeby dodawało do innych jak braknie miejsca i od czasu dodania nie pojawił się ani jeden link.

Czy to znaczy że nie ma wolnej ani jednej strony PR=0 czy system ma jakieś problemy w przydzielaniu?

Liczba domen z PR0 w systemie jest stosunkowo niewielka, a tych, które nie są w 100% obłożone - jeszcze mniejsza. System nie przydzielił Ci żadnego linku, bo prawdopodobnie nie ma żadnej wolnej miejscówki o kryterium, które podałeś.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Nie ma nic w tym dziwnego, ja mam projekt ustawiony od 2 tygodni i z 400 przydzieleń jakie powinno być jest może z 20 maks, po prostu nie ma stron z pr 0 nowych, użytkownikom się nie opłaca dodać stronę z pr 0, wolą dodać z pr i mieć dużo więcej punktów. Prawda jest taka, że z strony pr 0 nie da się zarobić, jak pamiętam za stronę z 30 tekstami pr 0 z 3 gwiazdkami było 300-400 punktów, trzeba więc kupić teksty czyli zysk miesięczny z niej to jakieś 3-4zł czyli ledwo syknie na opłacenie domeny, a co z kasą za teksty i robocizną?