Mich@ł Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Czym może być spowodowany spadek statranku z 6 do 0 (konkretnie chodzi o stronę ID: 95800)? No i co ile ten statrank jest aktualizowany? Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Skoro nie tylko mi wyzerowało SR znaczy, że spadek spowodowany jest błędami po stronie statlinka --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Oby to błędy Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Oby naprawili w 72 godziny --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Już tak było Po prostu ilość fraz kluczowych się nie zgadza. Aktualnie jest tylko 106 podstron a normalnie jest ponad 900. Opowiadania i Ogłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Takie wahania kilka razy w ciągu miesiąca (tygodnia?) są bolesne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 wróciło do normy 1 SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntoTheRain Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Takie wahania kilka razy w ciągu miesiąca (tygodnia?) są bolesne. W jaki sposób Cię boli, skoro punkty zostają zamrożone w tym czasie? Edytowane 25 Września 2016 przez IntoTheRain Linki z zadbanego zaplecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirrexx Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witam! Proszę powiedzić jak zaufać konto w statlink? Ja zaraz nam gwiazdki na stronach gdzie są moje linki. Nie wiem czy to od tego zaufania czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 @up jest to opisane w faq z tego co pamiętam, musisz zdobyć jakąś tam ilość pkt na koncie żeby mieć konto zaufane SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Macie też problem z logowaniem? Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 @up Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Macie też problem z logowaniem? hasło zresetowałeś? 1 Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 @mmr88 Ty lepiej sprawdź, czy Twoje konto jeszcze istnieje Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Macie też problem z logowaniem? hasło zresetowałeś? Otóż to Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi