Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam propozycje do twórców systemu, może by tak zrobić aby w polu "Fraza/Anchor" można było wpisać np. {fraza 1|fraza 2|fraza 3} i system by losował za każdym razem anchor dla linka z tych podanych

ps. chyba że tak można, a ja o tym nie wiem? :)

Rocky77 nie ma takiej potrzeby tak jak pisze ilgesu dodajesz osobne frazy jako kolejne linki dzięki temu możesz definiować ilości indywidualnie, różnicować kategorie itp poza tym masz wówczas dla każdej frazy analizę pozycji i przydzieleń.

Przewidujemy wprowadzenie kilku anchorów ale tylko dla opcji "Linków w tekście".

Buncol - zapraszam z takimi problemami do nas na forum wewnętrzne podając szczegóły na priv lub kontakt form.

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

Może przydałby się jeszcze jeden moderator? ;)

a co arek za paczke dropsów jestes chętny ? :)

Arek ,,zmoderowalem" CI ja, ale troche kiepsko wyszlo bo to katalog ;]

PS. All zmoderowane na te chwile, ale jutro odpoczywam wiec nie lamentowac prosze :)

Edytowane przez adek

Moge pomoderować, no problem :)

Zostałeś zalogowany - Panel Użytkownika - Zostałeś wylogowany!

i tak w kółko :/ Więc nawet nie mogę sprawdzić ile punktów dostałem za domenę PR=3 z 1998 roku, na której jest unikalny (pod względem grafiki i treści), płatny, moderowany katalog z 500 wpisami i aż 3 linkami wychodzącymi :)

Hmm... udalo sie. Strony nie ma, więc została usunięta (niezaakceptowana)?

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Taa. Ja rozumiem, walić qlweby, dmozy, cncaty. Ale to jest sztuka dla sztuki - wywalać bardzo dobry serwis tylko ze względu na nazwę.

A wchodzę sobie w linki, biorę pierwszą lepszą stronę gdzie jest mój link i widzę takie badziewie nic nie warte:

https://www.rzewnowo.efs-iwk.pl/

Czym ta strona jest lepsza od mojej (https://www.pollinks.org.pl)? Jest starsza niż 1998 r? A może ma więcej jak 1 site? Nie... przecież ma unikalną grafikę i treść! Oraz zero linków wychodzących... A na sto procent ma PR=100. Przykre.

Przygód z tym systemem miałem z 5. Wszystkie złe. Chciałem dać jeszcze jedną szansę, przerzucić trochę dobrego zaplecza. No ale to jest jakaś farsa, muszę definitywnie widać podziękować, choć wstrzymam się jeszcze do momentu jakiegoś komentarza ze strony Noela (chciałem wysłać PW, ale skrzynkę masz pełną).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

no ćóz ... wystarczy nacisnac przycisk ZGŁOS SPAM i sądze ze bedzie to usunięte... aczkolwiek storna jak strona :) taka też dobra jeśli podlinkowana i zaindeksowana :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ale ja nie mówię, żeby to usuwać. Też myślę, że link to link i jedyna kwestia jest taka: "ile on mnie kosztuje". Takie myślenie jest zdrowie. W przeciwieństwie do usuwania strony z systemu z zasady, bo nazywa się katalog stron - bez patrzenia na jakość. Ja jestem totalnie zaskoczony, myślałem że jedyne nad czym mogę się zastanawiać to ile dostanę za stronę 1000? czy 5000 punktów?...

arek_inc, negocjuj z Adkiem ;) Ale katalogi (typ strony) jak pamiętam nigdy nie były przyjmowane. Tutaj raczej chodzi głównie o unikalność treści, wątpie aby w katalogach każdy dodawał unikalny opis.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Przecież to nie jest qlweb, który jest spamowany milionem wpisów dziennie. Uwierz, że jak masz zapłacić za wpis, to dodającemu zależy na tym, żeby nie tylko anchor był dobry...

Adek, przecież nie macie się czego wstydzić, same wartościowe strony przyjmujecie. A adres strony www chyba nie jest czymś "prywatnym"?

Pewnie gdzieś macie jednego "arka_inc" ale może jak paru wam odejdzie do konkurencji z poważnymi stronami (a nie wygenerowanymi mapami google), to zrozumiecie że te czasy gdzie PARTNERA traktuje się jak DOJNĄ KROWĘ a nie jak PARTNERA minęły z upadkiem ZSRR. :)

Dobra, ja już się poddaję, szkoda (mojego i waszego) czasu.