Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dobrze ! tylko funkcjonalnośc wyswietlająca liczbe BL by sie zdała.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No o ile sam pomysł z BL ok, to już wprowadzenie masakra. Co ze stronami dodanymi przed ograniczeniem a jeszcze nie zaakceptowanymi? Chyba jednak wypadałoby uprzedzić i dać kilka dni, zwłaszcza że zapewne wiele osób szykowało sobie stronkę z myślą o dodaniu a tutaj zonk.

Pytanie.W przypadku braku odpowiedniej ilości BL strona zostanie odrzucona czy będzie jakiś czas oczekiwała jak w przypadku site w google?

Edytowane przez bori79

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

dokładnie, ustalcie jakiś termin z wyprzedzeniem od kiedy to ma wejść w życie, a nie tak z dnia na dzień, 1 września to dobry pomysł.

inna sprawa, że dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie równości, żeby KAŻDA strona w serwisie spełniała taki wymóg, i dać tutaj jakiś okres przejściowy np. do końca roku. tworząc inne kryteria dla stron nowych a inne dla obecnych stworzycie system niesprawiedliwy jak np linkme które nie chcąc karać starych userów daje jednym za strony tej samej wartości 1700pkt a innym którzy obecnie dodają nawet poniżej 300pkt (wiem z własnego doświadczenia)

Noelu,

Kiedyś czytałem Twoją wypowiedź w której informowałeś, że system z zasobów wybiera pierw "najlepsze kąski" i tam pierw idą przydzielenia linków i w efekcie szybciej rosną pkt. Czy mógłbyś zdradzić czy poziom BL też będzie miał wpływ na szybkość przydzielania? Tzn czym więcej BL tym szybciej pkt przybędą.

nic nie bedzie leciec spokojnie. Ocena nowych stron, sprawdzanie poki co yahoo, a potem zobaczymy :peace: Funkcjonalność będzie pewnie jutro

Prosze pomyslic spokojne o wyjatkach - nie kazde dodaje smieci i linkuje to SWL.

Mam np. od 2009-11-24 strona w SL Gold, ktore ma PR3 - ale tylko 32 YBL.

Taka strona teraz juz nie bylby zaakceptowana?

Panowie nic nie usuwamy. Do dyskusji pozostanie tylko kwestia tego o czym wspomniał eclipse, ew reoceny stron juz dodanych. JEśli do niej bedzie mialo dojść to w tym przypadku bedzie powiadomienie i dłuższy termin na przygotowanie się. Zasada nowego oceniania wchodzi od dziś i traktujcie ją jako ,,wirtualny bacik" na tych co dodaja strony masowo tylko popingowane. Dobra expirka będzie miała zawsze dobre linki, my to widzimy. Bedziemy do oceny podchodzic elastycznie w początkowej fazie, i tylko strony znacznie odbiegające od naszych ustaleń nie bedą przyjmowane.W ciągu 2, 3 miesięcy jak nowe standardy się usystematyzują będziemy trzymać się mocnej tej granicy 100.

Aktualnie wykresy są poglądowe, jeżeli macie jakieś propozycje co do podniesienia ich użyteczności czekamy na takie info.

Skala na osi X i Y (bo bez skali to nic nie widać) a najlepej to wykresy we flash z możliwością podglądu zasobów z danego dnia - najeżdzamy myszą i mamy pkt, pr itd - jak to ma miejsce w statach w innych swl

Nie wiem skąd wzięliście te dane dotyczące BLi ale wyglądajs śmiesznie :peace: mam andzieje, ze system po prostu zaczał zbierac te dane bo 4-5-10 BLi w stosunku do naprawdę danych wyświetlanych obencie w Y! czy MS to naprawdę niezły rozjazd :blink:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tak samo jak wcześniej z tagami i dublowaną treścią, znowu wprowadzacie zmianę kryteriów z dnia na dzień, przydało by się jakieś wyprzedzenie...

A co z współczynnikiem treści? kiedyś było info że stopniowo będziecie z niego rezygnować?

I jak te BL pokazuje?

W panelu pokazuje mi np: 1 BL, a seoquake pokazuje 45

takich przykładów jest dużo, a sprawdzałem wyrywkowe strony.

ogólnie zwracanie uwagi na Y! to w chwili obecnej bezsens. szczególnie gdy za kilka miesięcy przestanie działać - czyli to zmiana tylko na krótki okres.

czyli teraz nic tylko nabijamy sobie backlinki rumakiem i scrapeboxem i nasze strony będą super!

@eria86

500 bl w niektórych systemach to też tak szczerze żart bo duża część tych linków pochodzi z blastów.