Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiłbym o nie skanowanie pr stron podczas update-u pr! Przecież wiadomo, że wszystkie update-owane strony mają wyzerowywany pr, więc szczytem głupoty jest go teraz sprawdzać...

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Witam,

Jak na ten moment wygląda optymalna strona pod statlinka i statlinka gold.

Co rozumiem przez słowo optymalna? Relacja ilości punktów do ceny wykonania/ilości pracy nad stroną.

Zdaję sobie sprawę, że strona, stronie nierówna.

Jeśli to nie żadna tajemnica - mogę "przykład" (podstawowe statystyki, nie adres) strony i ilość punktów?

Wiem, że pewnie pytanie padało dziesiątki razy w tym temacie,

ale ilość stron w tym temacie mnie przeraża - wybaczcie.

Swoją drogą gratuluję, bo to świadczy o popularności Waszego systemu.

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

Skusiłem się na skorzystanie z systemu Statlink. Wrzuciłem do systemu 3 stronki i po kilku dniach mam kilkadziesiąt punktów. Moje pytanie: ile mogę maksymalnie dostać za stronę pkt? Parametry: site: ok 30, pr: 0, domena funkcjonalna pl (dowiedziałem się że są tak samo liczone jak pl) bl: >100 ale cały czas rośnie. Drugie pytanie: jak długo trzeba czekać na zdobycie maksymalnej liczby punktów? W tym momencie mam po kilka linków wrzuconych na stronę.

...

@iman Wszystko zależy od tego ile bedziesz miał przydzielonych linków, a szybkość przydzielania zależy od kategorii. Poza tym strony z pr dostają zdecydowanie więcej punktów.

Ilość punktów możesz oszacować sprawdzając ile dostajesz za pojedynczy link na podstronie (np. jeśli liczba linków zmieniła się z 10 na 15, a liczba punktów wzrosła o 15 to dostajesz 3 punkty za link).

Mam pytanie do używających Statlinka. Używacie linków standard do linkowania bezpośredniego zaplecz i wpisów katalogów oraz precli czy siekacie bezpośrednio strony pozycjonowane?

Taki Seomatikiem czy innym syfkiem to wiadomo, że strach siekać stronę docelową, ale takim Statlinkiem..? ;)

Edytowane przez Tomaan

Mam pytanie do używających Statlinka. Używacie linków standard do linkowania bezpośredniego zaplecz i wpisów katalogów oraz precli czy siekacie bezpośrednio strony pozycjonowane?

Taki Seomatikiem czy innym syfkiem to wiadomo, że strach siekać stronę docelową, ale takim Statlinkiem..? ;)

do precli i katalogów szkoda takich linków

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

Witam,

Przy nowo dodanej stronie, w kolumnie "Wersja klienta (Aktualnie 84)" - widnieje czerwony monit "!0"

Sytuacja utrzymuje się mimo aktywności strony, czego to może byc przyczyną? Z góry dzieki za odpowiedź.

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Pytanie do osób nie tylko korzystających z systemu, ale także do samych administratorów.

Poniżej załączam screen tabeli dotyczącej dodanej strony. Niniejszy status widnieje już parenaście godzin (strona aktywna), nie mniej jednak brak rozdań linków, pomimo iż strona znajduje się w bardzo pożądanej kategorii (Mieszkanie, Dom, Wnętrze).

Obrazek Tabeli

chmody 774

hosting linuxpl

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Musiałem chyba coś namieszać w szablonie HTML, bo masz współczynnik tekstu = 0. Do tego wszystkiego wysoka pożądaność w danej kategorii wcale nie gwarantuje tego, że zaraz strona zapełni się linkami :)

Edytowane przez przemeks