Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to jest z tym współczynnikiem? Ma teraz mniejsze znaczenie? Mam stronę, która ma bardzo niski współczynnik jednak od info o zmianie wpływu współczynnika mam dalej tyle samo pkt. A czy nie jest tak może że system dopiero to uwzględni jak dodany zostanie nowy link na podstronie?

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

znów to musze napisać. Jesli chodzi o golda znów popyt wiekszy jest niż możliwosci sprzedazowe. Nie ma punktów obecnie na rynku. Także do dzieła koledzy z zapleczem, można je szybko zmonetyzować :)

Edytowane przez adek

"Nie udało się aktywować strony ponieważ nie udało się połączyć z domeną https://xxx.info, możliwe że Twoja Strona jest w tym momencie nieosiągalna, wystąił problem z DNS domeny lub adres IP statlink.pl jest blokowany przez Twój serwer/hosting."

Mój usługodawca pyta jaki adres IP odblokować. Gdzie znajdę ten IP? :)

Mam do was jedno, a w zasadzie dwa pytania. Chcąc nieco podreperować ilość BL'ek w Y! moich zapleczówek w Statlink postanowiłem je podlinkować linkami site-wide między sobą (dla przykładu 40 podstron to mamy już 40 BL), ale jest mały problem, który jak zauważyłem nie dotyczy tylko mojego zaplecza...

...mianowicie większość domen, które uczestniczą w wymianie linków Statlink'a ma zaindeksowanych jedynie po kilka podstron w Y!, przez co przekazują tylko te kilka BL'ek linkowanym domenom. Zauważyłem, że taki indeks w Y! ma sporo witryn, które nie są młode, a do tego posiadają wiele linków (np. z różnorakich blastów).

Wiem, że Y! średnio się zapatruje na polski rynek, no ale... Macie jakieś metody, żeby podnieść site: swoich zapleczówek w Yahoo?

Druga sprawa, to czy linkowanie zapleczówek między sobą to dobre rozwiązanie? Jeśli uskuteczniacie takie linkowanie, to według jakiego modelu?

Yahoo najprawdopodobniej niezlicza już BL. Czy coś się zmieni z progiem 100 BL dla stron? Bo pewnie nie tylko ja mam domeny pod statlinka już zrobione, a nie mam jak nabic BL.

Nie no zlicza, zlicza, ale bardzo mozolnie. Po małym blaście SB ok. 30. października weszło mi parę BL'ek. Może linkujesz domeny IDN, bo z nimi rzeczywiście jest dziwna sprawa...

Nie wiem do końca jak to z nimi sprawa wygląda, ale o wiele szybciej Y! mi łapie linki do "zwykłych" domen.