Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

to ja mam chociaż jedną prośbę

abyście jak najszybciej wprowadzili informację ile będzie nowych punktów po zmianie algorytmu

abym mógł wiedzieć szybciej ile punktów stracę i ile będę musiał dokupić z wyprzedzeniem

sam sie na tym zastanawiam, od kilku dni zero odpowiedzi na jakiekolwiek zapytanie, strony wiszą do akceptacji od praktycznie tygodnia tak samo prośba o przeniesienie stron na inne konto zostaje olewana - napiszcie że rozpoczeły się u was przedświąteczne urlopy, potem świąteczne i po świąteczne - i że na miesiąc macie w d**** userów

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Prosimy o czas do piątku, w piątek wypuścimy info którym postaramy się Was ukierunkować....

Wczoraj wróciłem z wczasów i nadrabiam zaległości w wątku. Gdzie ta wasza odpowiedź, która miała się pojawić w piątek?

na rzecz czego mieliby odejść od PR?

Wspominano o tym wcześniej, gdy były wizje własnego monitora BL. Statlink miał wizję wprowadzić własny wskaźnik a'la PR. Na gdybaniu prawdopodobnie się skończy.

Robi tam u Was jakiś moderator? Bo obecny jest chyba do zwolnienia, ile idzie czekać?

Trochę niepoważne macie podejście do całej sprawy. Nie raz już zaobserwowałem, że zupełnie olewacie pytania/sugestie, które mają wysoką wartość merytoryczną w kwestii waszego systemu. Rozumiem, że jesteście zajęci czy bóg wie, co tam jeszcze robicie, ale głupi post grzecznościowy w stylu: "Obiecaliśmy się wypowiedzieć w najbliższy piątek. Niestety nie obraliśmy jeszcze konkretnego stanowiska w tej kwestii. W ciągu najbliższego tygodnia poznacie nasze stanowisko. Przepraszamy za zwłokę." naprawdę umiliłby współpracę z wami.

Na zakończenie pamiętacje o jednej ważnej rzeczy - Użytkownikami waszego systemu nie są zabłąkane brzękolące owieczki, ale ludzie, którzy mają poważny wkład w cały system. Osobe te często nie mają w systemie jednej, dwóch stronek, lecz większe ich ilości. Z tego, co widzę, to użytkownicy systemu traktuję was poważnie, często przedstawiając swoje sensowne propozycje rozwoju systemu, dlatego wypadałoby, żebyście równie poważnie i wy ich (nas) traktowali.

Tyle z mojej strony.

zauważcie :

do systemu dzisiaj zostały przyjęte moje strony pod stata ale gdy chce przenieść strony na inne konto - cisza od prawie dwóch tygodni, jaja sobie tam robicie ? wiem ze już się tak nahapaliście że macie wszystko gdzieś ale przestańcie robić dziecinadę bo nie każdy ma na to czas i nerwy

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

A ja w spawie sytemu i zmian, które nas czekają zapytam/zaproponuję tak:

- wiadomo, że nikomu na dobre nie wyjdzie, jeśli wszystkie stronki ze statlinka będą wyglądały tak samo, czyli tak jak do tej pory bardzo podobne do siebie - mało kodu aby współczynnik był jak największy. Z czasem poszedł nacisk na backlinki oraz żeby nie powielać części treści na wszystkich stronach. W związku z tym zastanawiam się czy nie można by też zrobić zróżnicowania - tak jak jest na tematykę - na skrypty, które są potrzebne w systemie np. wordpress, joomla, mybb i inne. Poza tym przydałoby się kilka wskazówek, które przyczynią się do wzrostu punktów np. zwiększ ilość backlików a Twóje punkty wzrosną o x% jak w gotlinku czy może po prostu wytyczne, że teraz zaleca się, by stronki na wp były zoptymalizoane itp. do czego możecie wykorzystać takie wtyczki. Takie wytyczne można zmieniać np. co kwartał. W ten sposób wiele stron, których byłoby dodawanych spełniałoby ciągle Wasze wytyczne i zapotrzebowanie sytemu. Wam by ułatwiło moderację a użytkownikom tworzenie stron takich jak trzeba, czyli dających punkty, bo na tym przecież dodającym strony najbardziej zależy. Nie ma sensu tworzyć strony na czuja i bawić się w chowanego - nie podoba mi się to.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Przepraszamy za absencję, byliśmy na ostatnim semcampie na którym pare rzeczy wynikło i faktycznie potrzebowaliśmy czasu żeby to wszystko przetrawić, ale jeszcze dzisiaj będzie konkretne info o którym mowa powyżej, a nawet trochę więcej. Ogarniamy zaległe sprawy do dzisiaj włącznie.

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

Co do wp i innych. Wszystko ok, ale pozostaje DC na tagach itp.

No ok, ale z tego co mi wiadomo, można wyłączyć indeksację tagów i sam statlink tagów też nie trafi od jakiegoś czasu.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo