Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Ale komuś by się chciało zgłaszać tysiące stron ?

Zwykły user Scrapebox'a może takie coś zrobić w 2 minuty. Kupujesz masowo linki, eksportujesz dodane lokalizacje, scalasz pliki, a w SB dla całej listy robisz "Trim to URL" i "Delete duplicate URL's" - w taki oto sposób otrzymujemy piękną do zaraportowania listę =)

Jeśli Statlink ma mieć przyszłość, to rzeczywiście trzeba wyłączyć podgląd URLi, na których lądują linki.

21/22 jest bo ustawiłeś pewnie przyrost dzienny wyższy niż 2 i stąd przekroczył, zaraz przestawi się w wycofywanie aż do 20.

co do wglądu w przydzielone linki to moim zdaniem powinno być wyłączone. będzie to zapewne krzywdzące dla części userów, którzy rzeczywiście wchodzą i sprawdzają przydzielenia i ew. wycofywują linki jeśli im nie pasują, ale takie osoby w 90% to przypadki jak kolega powyżej - dodają niewielką ilość linków i sprawdzają poprawność dodania każdego. jak ktoś wykorzystuje 10k pkt wzwyż sprawdzanie każdego linku to syzyfowa praca...

Myślę, że ci, którzy poważniej bawią się w Statlinka nie żałują tych 7 punktów na linka. Ja osobiście nie sprawdzam gdzie linki lądują, bo wiem, że tak czy siak, Statlink ma swoją moc i to wymogi jakościowe mają pilnować strony, a sam wyrywkowo bym tego nie ogarnął.

Jak dla mnie opcja podglądu niepotrzebna ;)

czli co.. te linki gdzieś są umieszczone ?

ktoś to weryfikuje ręcznie?

jeśli dam na próbę link z anchorem "asdfasd4434sdfsdf@#" to po tygodniu moze znajdę..

rzecz w tym, ze znają te linki mogę sobie je podlinkwywać te podstrony z moim linkiem. tak muszę zdać się na szczęśliwy traf google lub wierzyć ze są na dobrych stronach. znając.. zawsze coś bym to podlinkował jeszcze (tą podstronę z linkami)

na chwile obecną nasze propozycje są takie:

1. Tworzymy subforum zamknięte i dajemy dostęp wyłacznie tym paru osobom poszkodowanych, będziecie mogli sobie ustalić wspołnie jakies punkty wspolne , dodatkowo my bedziemy wiedzieć jakie kryteria przyjmować żeby ustrzeć się takich sytuacji.

2. wycinamy export i ręczne przeglądanie przydzieleń linków. W jakiej formie i kiedy udostępnimy to ponownie zadecydujemy w teminie późniejszym .Trudno, coś za coś, narazie bezpieczeństwo Wasze jest dla nas największym priorytetem.

Jutro postaramy się skontaktować sie z Wami @ i dać namiary na forum.

Nie mam stron w Statlinku ale kupuję punkty a poza tym na dniach mam zamiar sam wejść w system ze swoimi stronami. Czy też mogę dostać dostęp do zamkniętego forum? Generalnie, jeśli to forum ma służyć tylko wymianie informacji nt. bieżących banów to nie ma sensu ale jeśli ma to być w przyszłości miejsce wymiany informacji między 'zaufanymi' to chętnie bym wszedł i poznał doświadczenia innych, żeby nie powielać ich błędów :P