Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

o to chodzi w tym wszystkim zeby wykluczyc sytuacje dopalenia rumakiem strony, zdobycia wejsciowego BL i zapomnienia o stronie. Jesli BL spadnie (tak jak spada po rumaku) to będą takie strony (po iluś tam powiadomeniach) wypadac z systemu. BL min musi byc cały czas

Zróbcie wreszcie coś z integracją strony z forum, bo odkąd jestem zarejestrowany w Statlinku występuje problem z wylogowywaniem w momencie przejścia na forum. To z kolei powoduje inne problemy.

Dostaję np powiadomienie o prywatnej wiadomości, wchodzę na forum - wylogowuje mnie, a gdy zaloguję się ponownie, powiadomienia nie ma, a wiadomość "sama" się oznacza jako przeczytana. Dla mnie to jest spory problem, ponieważ tak samo dzieje się u moich kontrahentów, przez co gdy wysyłam im powiadomienie o końcu okresu ważności jakiegoś transferu, w wyniku opisanego wyżej błędu wiadomość "sama" się oznacza jako przeczytana, przez co część kontrahentów odnosi wrażenie, że żadnej wiadomości nie ma i powiadomienie olewają. A ja wtedy jestem w kropce, bo nie wiem, czy przedłużać transfery, czy nie.

Oczywiście, mogę tłumaczyć kontrahentom że "jeśli po wejściu na forum wyloguje to trzeba odświeżyć", no ale niektórzy są za przeproszeniem tak przeciętnie kumaci, że jednym uchem/okiem wleci, drugim wyleci.

Żeby to tak się ze wszystkimi dało ;) Niektórzy kupujący punkty to takie tajniaki, że nawet gadulca Ci nie poda, a co dopiero emaila.

Zróbcie wreszcie coś z integracją strony z forum, bo odkąd jestem zarejestrowany w Statlinku występuje problem z wylogowywaniem w momencie przejścia na forum. To z kolei powoduje inne problemy.

Proszę sprawdzić czy problem ustąpił.

Co do ilości linków out jw.

Edytowane przez Noel

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

Ostatni raz zapytam czy dzisiaj wyleciały Wam także kolejne strony? U mnie właściwie wszystko co się jeszcze w systemie trzymało. Z 45 stron przed całą tą falą banów zostało 7-8. Dziś w nocy wyskoczyło 9-10 domen - tj. strony starsze (z czerwca 2011r.), młode (ze stycznia 2012r.), z dużym (85%) i małym zapełnieniem linków (16%).

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio