Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam pytanie totalnego laika. Chodzi o sam proces działania systemu.

Powiedzmy, że zamieniam punkty na linki, mam ustalone wstrzymanie przy 100 linkach i powiedzmy jest to średnio 630 punktów standard. Rozumiem, że aby te linki co miesiąc zostały utrzymane to w każdym miesiącu na koncie muszę mieć minimum te średnio 630pkt, które zostanie pobrane z konta?

profesjonalne stoliki pod laptopa to wygoda

użyj stolik pod laptopa i podaj żonie śniadanie do łóżka

Dzięki za cynk, problem z tokenem rozwiązany a już myśleliśmy że wszyscy są na urlopach ;)

Jeżeli chodzi o punkty - ciągłość punktów musi być zachowana każdego dnia, masz punkty system utrzymuje stan Linków nie masz punktów system wycofuje Linki do poziomu posiadanych punktów, nie masz punktów wcale nie masz Linków wcale, na tej zasadzie, to się dzieje na bieżąco, możesz kupic punkty na miesiąc, na rok, jak Ci pasuje.

Co do polinkowania, ma to duże znaczenie, przede wszystkim indeksacja w statlinku jest lepsza po drugie system wybiera zawsze lepsze kąski z zasobów, można powiedzieć że jest tu pewna analogia do zasad panujących wyszukiwarkach, nie potrafię ocenić tego w skali 1-5 czynników i zależności jest zbyt dużo.

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

a ja mam takie pytanie

czemu czasami tak się dzieje:

ostatnio przez jakieś dwie godziny w statystykach dodano u mnie ponad 500 linków na stronach

a następne dwa dni systematycznie ta liczba spadała, aż spadła do tej liczby przed tym dużym wzrostem...

skąd takie wahania

A mnie interesuje bezpieczna opcja wycofywania linków, żeby można ustawić, jeśli chcę zrezygnować z danego linku, ile linków dziennie ma być odejmowane i w jakim czasie, coś jak w linkme. Jakoś tego nigdzie nie widzę i mi brakuje tej opcji.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Elegant: gdzie niby w linkme masz opcje stopniowego usuwania linków? chodzi o tą bezsensowną opcje która nalicza punkty karne, które zostają na stałe?

pytanie do adminów: miałem stronę w GOLD, spadł jej PR do zera, dostałem maila, odjęliście punkty, usunęliście stronę jednak linki nadal się na niej wyświetlają, o co chodzi? czy można zaimplementować taki myk że nie musiałbym usuwać kodu statlinka i dodać stronę jak wróci jej PR, a przez ten czas nie będzie wyświetlała linków?

Edytowane przez eclipse

Elegant: gdzie niby w linkme masz opcje stopniowego usuwania linków? chodzi o tą bezsensowną opcje która nalicza punkty karne, które zostają na stałe?

pytanie do adminów: miałem stronę w GOLD, spadł jej PR do zera, dostałem maila, odjęliście punkty, usunęliście stronę jednak linki nadal się na niej wyświetlają, o co chodzi? czy można zaimplementować taki myk że nie musiałbym usuwać kodu statlinka i dodać stronę jak wróci jej PR, a przez ten czas nie będzie wyświetlała linków?

Wyczyść plik statlink11414151_dat.php ;]

Widzę, że nadal od roku nie poprawiono błędu przy dodawaniu.

Chcąc dodać 1 domenę z tym samym anchrem, nie mam takiej możliwości bez oszukiwania, mieć więcej niż 20-cia linków dziennie.

A jeśli chcę mieć dodane 5 albo 10 razy to co muszę nadal się gimnastykować i oszukiwać?

W stylu:

1x: seo

2x Seo

3x SEo

4x SEO

5x seO

6x sEO

7x [spacja]seo

8x seo[spacja]

Na prawdę musicie tak utrudniać?