Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

@eria86 - nie porównuj BL generowanych pod eweba z tymi pod statlinka. Dobre, mocne strony z PR osobiście bałbym się linkować blastami i innym syfem, byle tylko nabić minimalny BL. A tak to w większości w ewebie czy seomatiku wygląda.

Ay, caramba!

tutaj się zgodzę - chcąc mieć 500bli nie bede ich nabijał byle czym bo mi sie PR rozjedzie w SWLu za ktory jakies tam punkty jeszcze są.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

algorytm statlinka to cos wiecej Panowie niż weryfikacja liczb które widzicie w panelu . Stad tak różne przeliczniki punktowe dla wydawaloby sie podobnych stron. Skąs sie chyba to bierze? O pewnych rzeczach pisac nie możemy jesli chodzi o algo ale jestem spokojny o nabijany BL rotacją czy śmietnikami. Noel pisał o wyciąganiu ,,lepszych kąsków" z Waszych stron , z czegoś to tez musi wynikac :)

Skaner zgloszony do Noela.

a zastanawialiscie sie nad pojsciem dalej np w stronę 500bl? w porownaniu z rotacyjnymi swl wypada to narazie slabo:)

fajnie ze strony w statlinku maja unikalna tresc, ale co z tego jesli g ich w ogole nie odwiedza.

Ktoś kto pusci blasta z SB czy XR to dla niego nie bedzie znaczenia czy bl jest 100-300 czy 800 i w tym zestawieniu niech sobie statlink wypada słabo w stosunku do rotacji. Eria cieszy mnie Twoja wiara w skutecznosc rotacyjnych i jakość stron w tamtych systemach. Z tego co sie orientuje te narzedzia służą do zupełnie innych rzeczy.

Edytowane przez adek

22" monitora zaczyna brakować :) Można by dodać możliwość ukrywania kolumn, niektóre nie są aż tak bardzo potrzebne, a pracowało by się trochę lepiej ;)

jestem za :) Postaramy sie usunąc to co mniej wazne

Nie otrzymałem odpowiedzi co ze stronami, które nie mają odpowiedniej ilości bl? Czy będą czekały jak w przypadku site w google?

nie , nie beda czekaly. Moderator widzi je po dodaniu i ocenia

@adek

No to przed zmianą dodałem kilka stron i 2 nie mają tyle bl ile potrzeba, czy można je będzie potem dodać?

Czy sposób mierzenie bl jest utajniony jak wzór na wsp.?

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Proszę tych którzy widzą rozbieżności między BL w Statlinku a realnym BL o informację poprzez nasz panel kontaktowy na stronie, wyszczególniając ID domeny oraz źróło informacji prawdziwego BL. Postaram się namierzyć skąd wynikają te różnice.

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

MOje konto - domeny: wszystkie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Proszę tych którzy widzą rozbieżności między BL w Statlinku a realnym BL o informację poprzez nasz panel kontaktowy na stronie, wyszczególniając ID domeny oraz źróło informacji prawdziwego BL. Postaram się namierzyć skąd wynikają te różnice.

85% domen ma inne BL niż pokazuje seoquake w FF