Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

To inne pytanie o BL. Czy brana jest pod uwagę opcja pokazywana "ze wszystkich domen" czy coś innego? Bo może to robi różnicę u większości z nas?

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Ktoś kto pusci blasta z SB czy XR to dla niego nie bedzie znaczenia czy bl jest 100-300 czy 800 i w tym zestawieniu niech sobie statlink wypada słabo w stosunku do rotacji. Eria cieszy mnie Twoja wiara w skutecznosc rotacyjnych i jakość stron w tamtych systemach. Z tego co sie orientuje te narzedzia służą do zupełnie innych rzeczy.

Ja wierze w skutecznosc wszystkiego a watpie zebys i Ty opieral sie wylacznie na statlinku. Jedyny moim zdaniem, jedyny dobry powod dla wprowadzenia limitu bl to przyciecie puntkow za martwe strony na pikocms ze wspolczynnikiem 1. Jesli twierdzisz ze takie strony maja jakakolwiek wartosc(poza "unikalna" trescia ktora google gnebi od poczatku pandy) to chetnie poslucham:)

@eria86 - nie porównuj BL generowanych pod eweba z tymi pod statlinka. Dobre, mocne strony z PR osobiście bałbym się linkować blastami i innym syfem, byle tylko nabić minimalny BL. A tak to w większości w ewebie czy seomatiku wygląda.

a Ty jak generujesz bl pod swoje strony? Kupujesz je w prolinku albo statlinku gold? "Dobre, mocne strony z PR" to chyba powinny miec przynajmniej kilkaset BL.

ogólnie zwracanie uwagi na Y! to w chwili obecnej bezsens. szczególnie gdy za kilka miesięcy przestanie działać - czyli to zmiana tylko na krótki okres.

czyli teraz nic tylko nabijamy sobie backlinki rumakiem i scrapeboxem i nasze strony będą super!

@eria86

500 bl w niektórych systemach to też tak szczerze żart bo duża część tych linków pochodzi z blastów.

co do zwracania uwagi na Y to sie w 100% zgodze, ale podniesienie wymogu zwiazanego z BL bedzie najszybszym sposobem na sprawdzenie czy komus zalezy jeszcze chociaz troche na zapleczu podpietym pod statlinka.

A co do blastow to strona z 500bl z blastow bedzie o wiele bardziej "super" od strony z 10bl wygenerowanymi z automatu ze statlinka.

Ja blastujac strony regularnie zaliczam update PR i to na najbardziej smieciowych zapleczach, nie mowiac juz o wartosciowych stronach.

Edytowane przez eria86

oczywiscie pojawiają sie argumenty a co będzie jak mam 10 linków super a kolega ma z blasta 1000 . Jestem zdania że domena po dobrym blascie jest lepsza niż domena z BL0, nikt nie bedzie moderował stron z kalkulatorem.

Panowie chodzi o to żeby wykluczac strony nielinkowane, strony które sa generowane masowo pod sprzedaż a user ma gdzies ich moc, dbałość o nie, liczy sie tylko kasa. My musimy pilnowac jakości a tym samym utrzymywac i poprawiac moc systemu i takiej masowości nie chcemy gdyż nie stanowi to żadnej wartosci dodanej dla systemu. Oczywiscie nikomu nie zabronimy korzysania z systemu ale albo osobom dodającym słabe strony przez gorsza ocene przestanie sie to oplacac albo beda je dodawać dalej a korelacja wartości punktów otrzymanych -linków przydzielonych będzie na korzyść usera (dostanie za niewielką ilość punktów zalozmy większa ilość słabszych linków).

Jak wiecie nigdy nie chwalilismy sie ze mamy 3 pierdyliardy domen, 10 miliardów przydzieleń itp. Ilość nas nie interesuje, tylko konkretna moc wynikająca z jakości (oczywiscie jakości SWLowej).

To inne pytanie o BL. Czy brana jest pod uwagę opcja pokazywana "ze wszystkich domen" czy coś innego? Bo może to robi różnicę u większości z nas?

bori yahoo linkdomain:domena.pl

kyan do czego miałaby służyć taka lista?

Odnośnie skanowania BL, skanowanie jest już poprawione, wyniki się rozjeżdżały ponieważ były mocno przedawnione, algorytm już pracuje nad uaktualnieniem danych. Sprawdzamy ilość linków w Yahoo, jeżeli faktycznie skończy się dostęp do tej informacji wtedy będziemy szukać alternatywy dziś to działa i zaczyna spełniać swoją funkcję w systemie.

Edytowane przez Noel

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

Moc ze statlinka Gold jest rewelacyjna. Szkoda, że za granicą nie dbają o SWL.

Strona firmowa - Rzeczywistość Rozszerzona.

Programowanie Android - Programowanie Android przez profesjonalistów.

Tworzenie Aplikacji Android - Fachowe Tworzenie Aplikacji Android!

jak w chwili obecnej wygląda rozpatrywanie stron? chcę dodać kilka "gołych" mam je dodać i zostaną zaakceptowane jak uzyskają 100BL, czy też odrzucone a dodać powinienem kiedy już będą miały wymagane BL?

kiedy system sprawdzania BL będzie działał poprawnie, bo u mnie wszystkie strony od góry do dołu nieważne czy mają 0 BL czy ok 100 wyświetla się BL: 1

warunkiem przyjecia nowej strony jest posiadany BL. Strony bez Bl bedą odrzucane. Co do skanera, dziala poprawnie, dajcie mu tylko troche czasu az zeskanuje wszystkie zasoby

Edytowane przez adek