Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki panowie

Stronka jest ze sporą zawartością contentu, w zasadzie nie robiona z myślą o SWL`ach, zlikwidowano też minimalne błędy z Validatora, to też dziwił mnie współczynnik ilości treści 0.00.

Zatem czekam :)

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Od dnia dzisiejszego wprowadzamy limit dotyczący przyjmowania do systemu domen regionalnych oraz subdomen. Na chwile obecną będziemy przyjmować 2 subdomeny w obrębie domeny i 2 domeny regionalne na użytkownika. Jednocześnie przypominamy że domeny regionalne oceniane są jak subdomeny , a domena z końcówka .waw.pl także jest jak domena regionalna.

Dobra zmiana, tylko szkoda, że już z wyprzedzeniem użytkowników nie ostrzegacie. Kiedyś jak pamiętam to był miesiąc na przygotowanie się, a teraz rach ciach i już wprowadzone...

kyan nie jest to jakas zmiana która moze pociągnąc za sobą niewiadomo jakie inwestycje , gdyż nasi userzy i tak w zdecydowanej wiekszosci nie dodaja subdomen i domen regionalnych. Rzekłbym mała korekta :)

jak to działa wstecz? regionalnych nie mam ale co jeśli mam więcej niż 2 subdomeny na niektórych domenach?

dodatkowo, co stanie się jeśli strona po upływie do 2 miesięcy od maila informującego wciąż nie ma 100BL, bo jak mniemam to już niedługo a trochę takich stron wciąż będzie...

Tylko u mnie system ma problemy z laczeniem sie z serwerem, IP, DNSami, czy moze statlink nie wyrabia i wyrzuca co jakis czas kilka stron z systemu?

to od nadmiaru mocy, czasem musimy troche wyrzucic zasobów żeby nie wyrzucać wyników ponad ekran.

Ps. jakie pytanie taka odpowiedź.

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

to od nadmiaru mocy, czasem musimy troche wyrzucic zasobów żeby nie wyrzucać wyników ponad ekran.

Ps. jakie pytanie taka odpowiedź.

To już byłaby przesada, pewnie nikt by nawet nie klikał :)

Ja znam to prawie na pamiec. mialem nadzieje ze i wy stad nie chcialem cytowac.

"Nie udało się aktywować strony ponieważ nie udało się połączyć z domeną https://www.www.www, możliwe że Twoja Strona jest w tym momencie nieosiągalna, wystąił problem z DNS domeny lub adres IP statlink.pl jest blokowany przez Twój serwer/hosting."

Rzecz w tym ze strony dzialaja, serwer też. Przy aktywacji 4 razy wyrzuca ten sam blad a za 5 razem strona przechodzi.

Problem pojawil sie stosunkowo niedawno. Wczesniej przez okolo pol roku nie bylo z tym problemow.

O_o