Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również jestem zdecydowanie na nie jeśli chodzi o ograniczenie zliczania Bl tylko do domen z końcówką polską. Wątpliwości budzi we mnie również ten własny system do zliczenia bl. Zbyt wiele czasu może minąć zanim będzie to działać tak jak wszyscy oczekują.

Zaczekajmy z dywagacjami na temat BL do momentu o którym pisałem, w okolicach 20-go listopada będziemy wiedzieli więcej i wtedy porozmawiamy o konkretach, wg mnie jesteśmy w stanie miarodajnie badać ten parametr (wystarczająco na potrzeby Statlink a może i w szerszym zakresie).

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

jeżeli chodzi o 100 Linków, niestety jest duże prawdopodobieństwo że linki pojawią się w stosunkowo krótkim czasie, 1-2 dni w zależności od aktywnosci innych Użytkowników.

Abstrahując od rozważań na temat waszego prywatnego systemu mierzenia BL, chciałbym powrócić do kwestii dodawania linków z dużą liczbą anchorów. Chodzi mi o sytuację, gdy np. z Analyticsa (po keywordach z wyszukiwarek) wyciągam listę np. 100 słów kluczowych. Nie bardzo chciałbym dodawać każdy anchor w osobnym linku, a do tego porcjując te anchory w czasie, żeby nie zrobić przyrostu 100 linków jednego dnia.

Może pomyśleli byście nad taką oto możliwością. Teraz gdy dodaje się link, to w polu input wprowadza się anchor linka. Można by wprowadzić pole tekstowe, w którym w osobnych linijkach wprowadzić by można te wszystkie anchory.

Dzięki temu nie trzeba by robić chmary linków dla jednego serwisu, a także posiadałoby się kontrolę nad ich rozkładem w czasie (ustawiając np. "1 link dziennie"), co byłoby trudne wrzucając każdy anchor jako osobny link (wówczas trzeba by porcjować anchory i ręcznie je rozkładać w czasie).

Czy może liczyć na takie rozwiązanie w Statlink, czy może powinienem się rozglądać gdzieś indziej?

Z góry dzięki za zaangażowanie.

to zamierzone że kategorie do których nie można już dodawać stron nie występują na liście dodania nowego linku?

U mnie takie kategorie są zaznaczone na czerwono.

to co napisał eclipse, to mam pytanie jaki jest tego sens? Ograniczać możliwość dodania linków do przesyconych kategorii? To błędne koło robi.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku