Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pierwszy post z mojej strony na forum.

Panowie, czy to możliwe, że brak przydzielania linków do strony w GOLDzie zależy od wysokiej ceny? Tzn. koszt linka to 44pkt. Inne strony w tej samej kategorii wypełniają się w miarę sprawnie, a tam 1link w ciągu miesiąca.

Czy w takim wypadku nie powinienem się zastanowić nad jakimś innym systemem linków gdzie bardziej 'doceniane' są mocne strony? Jak u Was ze stronami o wysokim PR?

Czy mogę sprawdzić w Panelu, które podstrony z danej domeny należą do systemu i będą wyświetlać przydzielone linki??

Edytowane przez yomas

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

news z 23 :P

Informujemy, że w związku z przedłużającymi się pracami nad wewnętrznym algorytmem pomiaru BL, dzisiaj uruchomimy rozwiązanie tymczasowe bazujące na wskaźniku mierzonym przez algorytm MajesticSeo. Za utrudnienia przepraszamy.

narzedzie MS jest, działa, skanuje pozostałą częśc zasobów, ale być może odejdziemy od niego wdrazając własne narzedzie. O czym poinformujemy oczywiście wczesniej, ew przejscie będzie płynne

nawet majestic w statlinku źle pokazuje :P bo na samym majesticu jest DUŻO więcej :)

Edytowane przez zgred

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

widze ze zadaje pytania jak szalony :D Czemu przy jednym linku widzę w kolumnie "przyrost dzienny" info "WYCOFYWANIE

LINKÓW", skoro bilans punktów jest dodatni?

Swoją drogą co jaki czas może być aktualizowany współczynnik treści?

Edytowane przez yomas

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Tak będzie to reskanowane w przeciągu kilku dni, tak samo współczynnik i inne parametry, wszystko jest reskanowane nawet do głowy by mi nie przyszło że może być inaczej :D

Co do nazewnictwa BL, poprawiliśmy to w panelu żeby nie było wątpliwości.

Korzystamy obecnie z tego co nam podaje MajesticSeo. (przy czym zauważyłem że dla różnych źródeł zapytań Majestic zwraca różne wyniki, tego nie obejdziemy ale pewnie wszystko jest kwestią propagacji danych więc w każdym przypadku trzeba czasu).

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

U mnie w kolumnie "BL MajesticSEO" wartości wciąż bardzo niskie, takie jak BL w Y!, gdy już zaczął ucinać BL'ki. Nie wydaję mi się, żeby to był wyniki z MajesticSEO, bo ten jest zdecydowanie bardziej czuł na Bl aniżeli system Yahoo.

a ma ktoś jeszcze taki problem jak został tutaj opisany:

https://www.statlink.pl/forum/viewtopic.php?t=1893

i czy ktoś ma już jakieś rozwiązanie na to? bo na początku myślałem że to wina serwera ale widzę że nie tylko na hoseo to się pojawiło ale też na iswifcie