Tomaszz Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam, pierwszy post z mojej strony na forum. Panowie, czy to możliwe, że brak przydzielania linków do strony w GOLDzie zależy od wysokiej ceny? Tzn. koszt linka to 44pkt. Inne strony w tej samej kategorii wypełniają się w miarę sprawnie, a tam 1link w ciągu miesiąca. Czy w takim wypadku nie powinienem się zastanowić nad jakimś innym systemem linków gdzie bardziej 'doceniane' są mocne strony? Jak u Was ze stronami o wysokim PR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Statlink padł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goszczu Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yomas Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Czy mogę sprawdzić w Panelu, które podstrony z danej domeny należą do systemu i będą wyświetlać przydzielone linki?? Edytowane 24 Listopada 2011 przez yomas www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 news z 23 Informujemy, że w związku z przedłużającymi się pracami nad wewnętrznym algorytmem pomiaru BL, dzisiaj uruchomimy rozwiązanie tymczasowe bazujące na wskaźniku mierzonym przez algorytm MajesticSeo. Za utrudnienia przepraszamy. narzedzie MS jest, działa, skanuje pozostałą częśc zasobów, ale być może odejdziemy od niego wdrazając własne narzedzie. O czym poinformujemy oczywiście wczesniej, ew przejscie będzie płynne STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyan Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Statlink BL = 141 BL = 45 Status = Oczekuje na BL w Indeksie MajesticSeo >=100 Czyli BL to jest obecnie MajestaticSeo, a "Statlink BL" to będzie to Wasze narzędzie, tak? gieldatekstow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) nawet majestic w statlinku źle pokazuje bo na samym majesticu jest DUŻO więcej Edytowane 24 Listopada 2011 przez zgred Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yomas Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) widze ze zadaje pytania jak szalony Czemu przy jednym linku widzę w kolumnie "przyrost dzienny" info "WYCOFYWANIE LINKÓW", skoro bilans punktów jest dodatni? Swoją drogą co jaki czas może być aktualizowany współczynnik treści? Edytowane 24 Listopada 2011 przez yomas www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 site: w google =10 site: w statlinku =9 trzeba usuwać i dodawać w takim wypadku co jakiś czas (niekatywny) serwis? czy statlink co jakiś czas (jaki?) sam sprawdza czy już ma według statlinka 10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 U mnie wartość BL spadła do poziomu <100, jednak punkty cały czas są przyznawane normalnie. Więc chyba BL majesticseo to nie jest wartość BL. Jest pewnie weryfikowany ale nie ukazywany w tabeli. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tak będzie to reskanowane w przeciągu kilku dni, tak samo współczynnik i inne parametry, wszystko jest reskanowane nawet do głowy by mi nie przyszło że może być inaczej Co do nazewnictwa BL, poprawiliśmy to w panelu żeby nie było wątpliwości. Korzystamy obecnie z tego co nam podaje MajesticSeo. (przy czym zauważyłem że dla różnych źródeł zapytań Majestic zwraca różne wyniki, tego nie obejdziemy ale pewnie wszystko jest kwestią propagacji danych więc w każdym przypadku trzeba czasu). System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 U mnie w kolumnie "BL MajesticSEO" wartości wciąż bardzo niskie, takie jak BL w Y!, gdy już zaczął ucinać BL'ki. Nie wydaję mi się, żeby to był wyniki z MajesticSEO, bo ten jest zdecydowanie bardziej czuł na Bl aniżeli system Yahoo. https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sting2005 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja mam może trochę dziwne pytanie ale wciąż nie rozumiem jak przyznawane są punkty stronom w systemie gold. Ile taka strona może uzyskać punktów i jakie kryterium jest najwazniejsze. Ile punktów przynaje się stronie z PR1 a ile z PR2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitring Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Co jaki czas Wam, aktualizuje MS statusy? Edytowane 24 Listopada 2011 przez mitring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 a ma ktoś jeszcze taki problem jak został tutaj opisany: https://www.statlink.pl/forum/viewtopic.php?t=1893 i czy ktoś ma już jakieś rozwiązanie na to? bo na początku myślałem że to wina serwera ale widzę że nie tylko na hoseo to się pojawiło ale też na iswifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi