Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Paq i inni linkowaliście też swoje zaplecza "czarnymi narzędziami" ? Bo ja tam trochę linkowałem ze Scrapeboxa ale to by mi wszystkie stronki po banowało jakie posiadam (w statlinku np. zbanowało 2/3 ) a stronki ktore nie sa w statlinku dalej sie trzymaja i rosna w pozycje ...

Jeśli SB jest "czarnym narzędziem" to tak ;) , zaplecze systemowe także było linkowane SB.

stronki ktore nie sa w statlinku dalej sie trzymaja i rosna w pozycje

Czy możesz jednoznacznie stwierdzić, że strony, które miałeś poza systemem jak i w systemie były podobne pod względem OBL, wyglądu i w podobnym stopniu linkowane SB?

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

rozumiem że strony które mam w panelu na czarno to te które nie spełniają wymogów:

300 BL i 50 RD?

ile teraz mam czasu aby dostosować je do wymagań systemu? i co się stanie jeśli nie będę miał wymaganych 300 BL i 50 RD? strona automatycznie zostanie usunięta?

lozik , tak, masz info , ale zerknij na

https://statlink.pl/61,aktualnosci

troche progi startowe BL obniżyliśmy, sporo dziś w nocy z bufora wpadło stron do akceptacji, własnie je ogarniamy :D

Iman7 nie powinno mieć zadnego wpływu

Hej, kolorek poprawiliśmy na zielony, dla Stron dodanych po 01.01.2012 3 miesiące od dodania Strony i tak będzie docelowo, dla Stron starszych data wymagania tych parametrów to 1 czerwca. Dodamy jeszcze info ile pozostało dni. Dodatkowo po wybraniu w filtrze grupy: STRONY BEZ PARAMETRÓW pojawią się tylko takie Strony które mają niskie parametry i następnie po kliknięciu w ilość rekordów można je sobie wyeksportować.

Edytowane przez Noel

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

dzięki za informację. macie jeszcze chyba tylko literówkę tu: Referring Domains < 300 (powinno być 50?)

i jeszcze pytanie: co będzie się działo jeśli strona 1 czerwca będzie miała parametry ale np 20 lipca spadną poniżej minimum - zostanie wyłączona, czy znów jest jakiś czas na uzupełnienie? bo BL potrafi się zmieniać w czasie, zwłaszcza jeśli nie linkujemy strony swoim zapleczem tylko narzędzami

Edytowane przez eclipse