Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Usuwając linki blacklistujesz domenę z której usuwasz więc jak za dużo usuniesz to do danej domeny już nie wrócisz długo długo. Nie wiem co ile trafia się strona główna, jest losowość, może ktoś to monitoruje to podpowie.

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

Dziś musiałem na serwerze wyłączyć blokadę antybotową by Erbit, bo inaczej system wywalał błąd ze stronami.

Już trzeba było wyłączyć firewall dla statlinka żeby czasem nie zablokował najwstapanlszego na świecie OVH, teraz blokadę na boty... następnie będzie obowiązek otwarcia wszystkich portów, czy podawania hasła do root?

Ja rozumiem, ochrona przed cloakingiem... ale jak ktoś będzie chciał was oszukać to i tak oszuka, a traktowanie wszystkih churtem jako potencjalnych o-sz-u-s-t-ó-w to już chyba minione czasy.

Zwolnijcie trochę, błagam, takie google (nie wspominając o pozostałych SWLach z całego świata) nie stosuje nawet 10% Waszych zabezpieczeń i jakoś żyje. Ludzie sami sprawdzają czy linki się wyświetlają, zarówno dla nich, jak i dla google.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• 2 tygodnie później...

prośba - może mogli byście dodać przy stronach buttony: Odśwież BL / Odśwież Site? bo dodanie strony kiedy nie ma jakiegoś parametru sprawia że wisi i wisi mimo że parametry dawno ma... tak samo odświeżanie BL jest strasznie sporadyczne i strony którym chwilowo brakło dosłownie kilku BL wiszą przez miesiąc na żółto

Nie możemy niestety udostępnic takich przycisków, jednak zarówno BL jak i Site powinny być sprawdzone raz na tydzień to wg nas jest przyzwoity interwał, nie ma mowy o miesiącu oczekiwania.

Co do api, proszę o informację za pomocą formularza kontaktowego do Administratora kto jest zainteresowany api.

Edytowane przez Noel

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

chcąc zredukować ilość linków gold na jednej ze stron wywala błąd jak poniżej, jak można to obejść?

"Kategoria do której próbujesz dodać Stronę została wstrzymana do odwołania z powodu przepełnienia. Spróbuj ponownie za jakiś czas lub dodaj inną stronę do otwartej Kategorii. Najkorzystniejszym wyborem jest dodawanie Stron do Kategorii o najmniejszym nasyceniu, w tych kategoriach Linki są najszybciej przydzielane, przekłada się to na szybsze generowanie Punktów. Informacja o nasyceniu Kategorii znajduje się na stronie startowej Panelu Użytkownika.

• 2 tygodnie później...

Jeżeli chcę wypozycjonować stronę która ma jednoczśnie duże site, zalecacie używać statlinka?

Czyli strona będzie i zyskiwać punkty w systemie i jej tracić na zdobywanie linków.

ps. oczywiście nie chce dostać bana google za takie cos.

Czy opłaca się uzywać statlinka w takiej sytuacji + czy bezpiecznie?

Wie ktoś może jakim cudem jedna strona mogła otrzymać aż 190608 punktów?

Aktualnie na jednej stronie może wyświetlać się tylko 1000 linków. To ta strona chyba musi mieć z PR 9-10?

Tak pytam z ciekawości jak jest u innych bo moje strony to mają tak maksymalnie 10-15k punktów.