Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Przydziela wam linki według ustawień, które zdefiniowaliście ? Ustawiłem z 3 dni temu przyrost dzienny za 20 linków dziennie, ale coś wolno mi zostają przydzielane. Po prostu nie dostaję 20 linków dziennie. Napisałbym do supportu, ale dzisiaj wątpię, aby dostał odpowiedź. Zauważyliście też problem z przydzielaniem linków ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

też mi wolno przydziela linki ostatnio, do tego zrobić cokolwiek w panelu to czasem graniczy z cudem - takie lagi. A mam inne pytanie - ile powinno trwać rzeczywiste usunięcie linków na wybranych stronach gdy ręcznie je usuwam? Niestety kilka dni temu pousuwałem sporą liczbę linków, ale wciąż je widzę na stronach.

Czy statlink pokazuje linki, które zostały umieszczone na stronach? Mija kolejny dzień i nie mogę ich sprawdzić. Gdzieś zobaczyłem już dość dawno temu że statink miał usunąć tą opcje podglądu linków, czy nadal ona obowiazuje? (to moje początki z tym SWL, prosze o wyrozumialosc)

Drodzy użytkownicy przepraszamy za brak informacji na tym forum, szczerze rzadziej tu zaglądamy na bieżąco publikujemy informacje w aktualnościach na stronie systemu i na lokalnym forum, ale w miarę możliwości będziemy starali się częściej zaglądać i tutaj.

W kwestii ostatnich zawirowań - wyłączenia systemu miały związek z wprowadzaniem nowego algorytmu, jak google może to i my wprowadziliśmy, Zebrę ;) Celem zmian było zwiększenie wydajności oraz reakcja na zmiany algorytmu w google. Obecnie śmigamy na nowym silniku, niedostępność serwera i opóźniona aktualizacja informacji w Panelu Użytkownika miała związek ze strojeniem podczas którego zdarzyło się też kilka razy że się zawiesiliśmy. To już za nami, system działa z większą wydajnością, mamy nadzieję że daje się to również zauważyć w Panelu Użytkownika chociaż co do przyspieszenia Panelu nie wyczerpaliśmy jeszcze pomysłów.

Ograniczenia emisji Linków na stronach spisowych, tagowych zwyczajnie opolegac będzie na zmniejszeniu emisji Linków na tych podstronach. Ogólnie tendencja jest w kierunku zmniejszenia ilości linków na Stronach, takie warunki dyktuje nam google.

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

• 4 tygodnie później...