Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym proponował na razie nie "cisnąć" chłopaków bo i tak pewnie mają ciśnienie ze 300 a w aptekach zaczyna brakować środków na zbijanie ciśnienia ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Potwierdzam:) Na moich stronach podłączonych do statlinka wszystko się wyświetla po staremu, pamiętam jakie były przynajmniej na głównych linki i są te same co zawsze.

Innej możliwości nie ma :D

None are more enslaved than those who falsely believe they are free.

U mnie w ahrefsie pokazuje utrate 25% linkow z czego jak zagladam ta juz sa. Pytanie czy moglo ich tam nie byc przez jakis czas. A hrefs dziala w miare szybko. Jesli koliber googla ma za zadanie szybka indekacje tresci to jest calkiem mozliwe ze spadki pozycji beda odczuwalne duzo szybciej.

O_o

dla niezorientowanych uruchomiliśmy funkcję ukrywania Linków Statlinka dla robotów narzędzi BL, możliwe że zaczyna działać, Linki Statlink wyświetlają się bez samego Statlinka to fundamentalne założenie bezpieczeństwa systemu.

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

Witajcie chłopaki ze statlinka trzymam kciuki - domyślam się ile macie stresu. Osobiscie jestem zwolennikiem raid-ów softwarowych na linuksie mimo takiego zachwalania raidów sprzętowych - niby to tylko programowe rozwiązanie, ale działa badzo wydajnie ma natomiast jedną bardzo dużą zaletę - dysk z takiego raida da się w każdej chwili wyjąć z raida i potraktować jak zwykły dysk - wszystkie dane są dostępne po wyjęciu dysku z raida jak na zwykłym dysku. Przemyślcie czy tym razem nie warto zdecydować się na zwykły raid softwarowy.

Pozdrawiam i wspieram duchowo,

Radek.

@szfab - jak usuwałem nawet całe projekty ze Statlinka to spadki miałem najwcześniej po tygodniu. Pisząc o spadkach trochę chyba przesadzasz, albo zastanów się czy to nie inna przyczyna. Pozdrawiam.

Edytowane przez radek

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org