Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

backupy są wykonywane codziennie od zawsze, to miejsce przechowywania zawiodło przy czym więcej było w tym mieszania ovh niż faktycznego zagrożenia utraty danych. Tak czy owak na przyszłość weźmiemy poprawkę na to też.

Szybkość działania na pewno spadnie bo dopiero po północy włączyliśmy pełne obciążenie, nad wydajnością panelu zawsze staramy się pracować ale priorytetów jest dużo więcej, zwłaszcza po ostatnim spotkaniu i wobec tego co się dzieje w branży mamy pełne ręce pracy :(

Edytowane przez Noel

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

Jak coś to mogę sprzedać wam skrypt w php, który usuwa linki na podstawie ciągu znaków. Można wywalać PR0, tagi, paginację, profile z for i inne rzeczy.

Jednak dla dużej ilości dodanych stron może być on nie najlepszym rozwiązaniem :) Zawsze można się złożyć i zlecić udoskonalenie skryptu :)

Edytowane przez arve_lek

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Ten skrypt nie jest pod czysto strice sprzedaż :) Był pisany na moje zamówienie, tylko dla mojego użytku, ale mam zgodę na jego sprzedaż. O ile ktoś będzie zainteresowany. Nie mam ciśnienia, żeby szukać klientów na ten skrypt, bo kosztował mnie raptem 200zł.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

nie popadałbym w skrajność, system przydziela 20% takich Linków i to na wybranych podstronach a nie pierwszych lepszych, bardzo często są to bardzo dobrze zaindeksowane w wyszukiwarce podstrony, szkoda tego nie wykorzystać, przy czym Strony zawierające tagi mniej punktują, Strony bez sztuczek punktują więcej.

Edytowane przez Noel

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl