Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega wyżej ma rację przy okazji update PR Google zrobiło porządek z wyzerowaniem, wziąłem pierwszą z brzegu domenę co jej dziś spadł PR dodałem do gwt i moim oczom ujrzał się złowrogi komunikat

Zgoda, chociaż to też nie jest reguła. U mnie ok. 60 % domen z wyzerowanym PR ma powiadomienie o nienaturalnych linkach, 40 % nie.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

to ja dodam ciekawostkę od siebie: była ta słynna spam lista, koniec końców było na niej ok kilkunastu moich stron, z tego statlink wyzerował punkty około ~10 z nich (bo były PR0)

dodałem wszystkie do GWT, aby je szybko wyindeksować, powiadomienie było tylko na 1...

Patrząc na wykaz linków widać ogromną ilość wyzerowań, a jeszcze przecież PR nie został do końca zaktualizowany w Statlinku, chyba już się nawet system przytkał bo nowych nie przydziela

Do czasu zakończenia procesu aktualizacji powinna być w statlinku wstrzymana opcja sprawdzenia PR dla stron ponieważ przy tak duzej ilosci ubytku PR każdy dzień jest cenny do podmiany. Dziś wyzerowana domena w statlinku za trzy dni może mieć PR2 ale już została wymieniona na nową.

Fachowcy Blisco Ciebie https://blisco.pl/

Od kiedy userzy zaczeli laczyc usluge eksportu BL z importem disavow przestala miec racje bytu :)

Ale to nie problem ją wyciagnąć :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@ Gamsiu - u mnie stabilnie. Porównywałeś listy z właściwego dnia update PR i tym wskazanym przez Ciebie dzisiaj? Być może zasugerowałeś się zmianami w samym systemie, a ten ze względu na konieczność sprawdzenia 20k domen przytkał się i do tej pory jeszcze nie przeliczył wszystkich PR ;) W efekcie ja na koncie mam domeny z wyczyszczonym PR, które są jeszcze chwilowo oznaczone jako PR> i dopiero "schodzą".

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio