Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego tylko z PR są przyjmowane? Można zrobić podział przecież.

Domeny bez PR [N/A] są przyjmowane od października ubiegłego roku. Dodajesz adres w trybie domeny niezarejestrowanej w rejestrze domen i masz za to punktację odpowiednią, jak dla domeny z PR1. Po 6 miesiącach taka domena idzie do podmiany i albo znów jako N/A, albo już z PR 1+

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

CHcialbym tylko zaznaczyc ze tak jak pisalem ta funkcjonalnosc nie dziala w przypadku jesli chcesz zamienic domene z PR na n/a.

System zamiast kierowac do moderacji taka domene podczas podmiany kieruje ja na sprawdzanie PR i zawiesza proces....

Czy moge prosic administracje o poprawe tego bledu ?

Od tygodnia wypadlo mi tak kilka domen bo zawiesily sie na podmianie....

Podczas podmiany domen, starą wyindeksujecie dodając do GWT ? Czy jakimś innym sposobem, który też jest szybki? Chciałbym uniknąć GWT w 100%. Tak się załatwiłem z domenami, bo musiałem dodać do GWT domeny, żeby wysłać prośbę o ściągnięcie komunikatu wirusowego i nawet jak usunąłem z GWT domeny, to jeszcze były w https://www.google.com/webmasters/verification/

i mi wyzerowało (PR) po jakimś czasie domeny.

Edytowane przez arve_lek

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Cos się dzieje? Punktów przybywa, linków (starych) za mocno nie ubywa.

Przykład: mail z wczoraj, projekt "zeżarł" limit punktów - 2K, dziś sprawdzam - wszystkie linki przydzielone, zużycie punktów 1850. I generalnie od kilku dni, mimo przydzielania kolejnych linków w nowych projektach - punktów dostępnych przybywa zamiast ubywać. Nie jest to wielki ruch ale "na oko" byłem na zero z dostępnymi, powinienem dołożyć około 4K a mam wolne 4K - czyli w tydzień, przy przydzielaniu normalnym mam różnicę o 8K.

dymna.jpg

U mnie cały czas ładnie "rozdziela" linki. Choć zauważyłem, że od miesiąca znaczenie wolniej google je indeksuje. W GWT nie wiele przybyło a wręcz ubyło (pewnie tych których już nie ma).

Normalnie update był co 3-4 tygodnie, z opóźnieniem 14 dniowym (tak ja zaobserowałem). Wszelkie opóźnienia zawsze były związane z jakimś "zwierzakiem". Od 3 dni "mobile algo" jest ale czy z nim przypadkiem jakiś "Super Grover" 5.0, 6.0 czy 11.0 nie leci ?

• 2 tygodnie później...

Wam też tak wolno przydziela linki? Kupiłem 10k punktów 3 dni temu, przydzieliło mi do tej pory 11 linków, a powinno koło 100 linków. Dodam, że bez specjalnych wymagań tylko, żeby PR miało, a widzę, że zasoby są pełne, więc czemu nie przydziela?

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Potwierdzam słowa @CashNet. Sam mam kilka stron w kategorii Rozrywka gdzie zapelnienie jest malutkie, a mimo to przydziela mi na nich linki w tempie ślimaka...

System się przytkał po podmianach Domen, okres podmian cyklicznych PR0 nałożył się na podmiany zasobów zafiltrowanych przez wyszukiwarkę stąd czkawka, próbujemy to niwelować algorytmicznie ale cudów nie ma kryteria jakościowe przy przydzielaniu Linków muszą zostać zachowane a domeny podmieniane wymagają czasu na pełną adaptację. Podmiany mogą również być przyczyną wahnięć punktacji za przydzielone linki, system to na bieżąco reguluje. Na dzień dzisiejszy jest spory progres w przydzielaniu, sądzę że w tym tygodniu powinno się odetkać do przyzwoitych osiągów.

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl