marcin777 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Robi się śmiesznie, na czym więc teraz Statlink będzie się opierał? Na czymś co nie istnieje? Na archiwalnym PR? Panowie pora przyśpieszyć pracę nad wprowadzeniem StatRank, bo przyjdzie taki poniedziałek, że wszystkie domeny będą mieć zamiast PR N/A i wtedy dopiero system zwariuje, a strona która dawała 10 000 punktów zacznie dawać 1000 punktów itd. Zacznie się branie urlopów na transfery, pojawią się więc fikcyjne punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1066 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Może chociaż znieście tę podmianę domen PR 0, a raczej N/A. Jak robiłem strone pod statlinka to niestety dostępne domeny nie pasowały tematycznie do tekstów, które zamieszczam więc musiałem zakładać domenę od zera. https://teksty-seo.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin777 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Niech mi jakaś mądra głowa wytłumaczy skąd ta negatywna polityka statlinka wobec nowych domen czy stron z PR 0, w czym taka strona jest gorsza od starej domeny z PR 4,5,6 itd która zapewne siedzi zgłaszana niejednokrotnie w DT, a jakby aktualizacja PR była to ich PR by było widoczne wyłącznie w historii. Domeny w SWL można porównać do samochodów, wolelibyście jeździć starym autem z dużym przebiegiem którego jest to setny właściciel, czy nowym autem bez przebiegu z salonu?Mam nieodparte wrażenie, że Statlink od jakiegoś czasu nie nadążą za zmianami w Google, a trzymanie się tego PR tylko mnie w tym utwierdza. W zamian użytkownikom serwowana jest tematyczność. Linki tematyczne mają większą moc od linków nietematycznych? Mniejsza szansa na otrzymanie filtra z linków tematycznych? No proszę was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jak tam uważam, że wierzą w alternatywną rzeczywistość, co nie zmienia faktu, że bazę mają chyba najlepsza ze wszystkich Polskich SWL. Linki tematyczne mają większą moc od linków nietematycznych? Wiele na tym forum wierze, że tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Tutaj niestety na złe wychodzi brak konkurencji, ich "największy" konkurent seomatik to tragedia, dlatego jesteśmy "skazani" na statlinka. Wiele na tym forum wierze, że tak W duchy też niektórzy wierzą Edytowane 10 Marca 2016 przez janekszeryf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Najciekawsze rzeczy wydarzą się w Goldzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 No i od dzisiaj cykliczna podmiana PR0 zdjęta. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Da się? Da się. Jeszcze jakieś bonusy punktowe by się przydały, żeby zachęcić użytkowników do dodawania świeżynek i system wróci na właściwe tory Edytowane 11 Marca 2016 przez janekszeryf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntoTheRain Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 No, a dobra, a jak wygląda temat w takim razie przydzielania linków do domen z PR0? działa czy nadal nie? Linki z zadbanego zaplecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Da się? Da się. Jeszcze jakieś bonusy punktowe by się przydały, żeby zachęcić użytkowników do dodawania świeżynek i system wróci na właściwe tory Na moje to nie potrzeba, bo jak wyjdzie statrank, to będzie on pewnie działał dla wszystkich stron. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 A wiecie czego ja bym potrzebował? Żebyście pomyśleli o jakimś miłym prostym API Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jest temat o tym na wewnętrznym forum Statlinka. Niby teraz całą energię poświęcają na dopracowanie i uruchomienie StatRank. Następna rzecz na liście po wprowadzeniu StatRank to właśnie API. Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Strona Statlinka od co najmniej kilku godzin nie działa. Jakaś awaria? Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Obecnie wszystko działa, więc to może była jakaś chwilowa awaria. Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Szukam i nie widze, czy przy imporcie linkow nie ma opcji ustawienia: - ilosci no follow - publikacji na PR0 Czy mam zaimportowac tysiac linkow po czym ustawiac to tysiac razy rzecznie dla linkow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi