IntoTheRain Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Page rank zdechł Co tera? O.o? Linki z zadbanego zaplecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Page rank "blokował" rozwój całego systemu, więc teraz idzie ku lepszemu --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ja bym nie panikował. Statlink pewnie posiada archiwalne dane o PR, więc będą się na nich opierać do czasu wprowadzenia StatRank. Nie snułbym raczej wizji że wszystko w Stacie padnie, j##nie i nie wstanie. Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Stało się to co przewidywałem, to dla chłopaków zapowiada się pracowity weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin777 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) dnia od 18.04.2016 system Statlink przełączony będzie na nowy algorytm w którym wskaźnik PageRank zostanie zamieniony na nowy wskaźnik jakości StatRank Zapowiada się ciekawie dla wydawców, sprawdziłem parę domen co mam w Statlinku wszystkie StatRank=0. Każda domena z przechwytu zagraniczna pozycjonowana na obcojęzczyczne frazy ma Statrank = 0, sprawdziłem też swoje pozycjonowane domenki zagraniczne z pozycjami, dużą ilością linków, statrank=0 Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez marcin777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgawel35 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ludziska szybkie pytanie z innej beczki. Jestem poczatkujacy i probuje wkleic kod statlink do wordpressa. Połączenie ze stroną główną: OKPołączenie ze skryptem Statlink: OKEmisja tekstu testowego Statlink: blad wklejam kod w katalogu skorki, w pliku header.php po tagach <html> i <header> zaraz przed pierwszym meta tagiem. Probowalem tez w pliku footer i jeszcze w kilku miejscach... O czym zapominam, co robie zle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Może problem wynika z włączonego cache'owania zawartości podstron? Może ono znacznie opóźniać pojawienie się tekstu testowego oraz linków. Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Może nie ma na końcu </body></html> Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgawel35 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 instalowal ktos z was statlink na wordpressie? Jesli tak to pomozcie i podpowiedzcie w ktorym pliku i w ktorym miejscu wklejacie standardowo kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 plik szablonu, sidbar.php Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgawel35 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 niestety nic nie pomaga. Wklejenie calego kodu w plik sidebar.php rozwala stronke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Bo pewnie źle to robisz, ale nie mamy szklanej kuli i nie wiemy co. Na 100% w złe miejsce wkleiłeś. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgawel35 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 No raczej tak. Metoda prob i bledow doszedlem do tego, ze kod z obydwu miejsc musi byc wklejony w plik sidebar.php <?php /* generacja zmiennych emitujących Linki Statlink */ include_once("statlink x x x .php"); $statlink_links=statlink_show_links("", "|", "", ""); $statlink_link = explode("|", $statlink_links); ?> <?php echo $statlink_link[0]; ?> <?php echo $statlink_link[1]; ?> <?php echo $statlink_link[2]; ?> <?php echo $statlink_link[3]; ?> <?php echo $statlink_link[4]; ?> <?php echo $statlink_link[5]; ?> a nie tak jak ja probowalem: <?php /* generacja zmiennych emitujących Linki Statlink */ include_once("statlink x x x .php"); $statlink_links=statlink_show_links("", "|", "", ""); $statlink_link = explode("|", $statlink_links); ?> Strona zaakceptowana w systemie, jednak punktow zero. Tekst "Testowy" nie wyswietla sie nigdzie. Pewnie za kilka dni sam dojde znow metoda prob i bledow. Nie chce wam tu zasmiecac tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 jak przy stronie masz status że czaka na moderacje to wszystko jest ok Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgawel35 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Informacja ze czeka na moderacje byla wczoraj przez okolo 2-3 godziny. W tej chwili strona ma status "zaakceptowana" Tekst testowy nie wyswietla oraz nie wyswietlal sie nigdy i nigdzie. Linki nie wyswietlaja sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi