Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

hmm... dodałem stronę z unikalnym tekstem naprawdę dobrym i czytelnym a tutaj ocena moderatora 1...

Dodalibyście narzędzie do ponownego rozpatrzenia bo człowiek czasem się myli...

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Witaj Eldoka,

narzędzie pojawi się najprawdopodobniej do końca tego tygodnia, do tego czasu możesz napisać do nas korzystając z formularza kontaktowego zawierając w treści wiadomości ID Strony, której reklamacja dotyczy.

Pozdrawiam!

Edytowane przez Noel

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

hmm... dodałem stronę z unikalnym tekstem naprawdę dobrym i czytelnym a tutaj ocena moderatora 1...

Dodalibyście narzędzie do ponownego rozpatrzenia bo człowiek czasem się myli...

pisz do mnie, byc moze na coś nie zwócilem uwagi, rozpatrzymy ponownie :)

adek

statlink_show_boxes("parametr-1", "parametr-2");

parametr-1 - nazwa klasy CSS jaką mają przyjąc Boksy

I CSSem ustawiasz sobie kolorki ;)

Dokładnie tak jak pisze Mich@ł, dodatkowo pracujemy nad rozszerzeniem możliwości zmiany formy boksów by można było zróżnicować ich format na różnych Stronach.

Opracowaliśmy nowy typ Linków - Linków zagnieżdżanych w tekście. Prosimy o opinię Użytkowników na naszym forum czy powinny być one wprowadzone w systemie,

więcej szczegółów: https://www.statlink.pl/forum/viewtopic.php?t=114

Edytowane przez Noel

zacząłem testy statlinka :rolleyes: od razu spamraporty poszły :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

AŻ taką świnią nie jestem :D do Was ... macie spamera, ktory dodaje do Was i do konkurencji po czym robi się z tego istna farma linkow - pomijam fakt że strony sa jakościowo podłe :rolleyes:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a mam inne wyjscie ? poczekam :)

Nie wiem czy wiecie, ale ostatnio, ktoś przeprowadził test tego systemu. Szkoda, że wniosków nie napisał tutaj, ale postaram się go zacytować.

Testował stronę w statlinku oraz linkme elite. Otrzymał następującą liczbę punktów:

- LinkMe Elite 440 pkt (10 linków na moją stronę), średni koszt linku wynosi obecnie 12-14pkt.

440/13=33 linki

- Statlink 200pkt (4 linki, 3 boksy), średni koszt linki wynosi obecnie 2,4

210/2,4=87 linków

Dodał, że "Na uwagę zasługuje fakt iż w LinkMe co czwarty link jest zaindeksowany co liczbę 33 dzieli przez 4 skutkiem tego jest tylko osiem aktywnych linków. W Statlink zaindeksowanych linków mam 100%(dzięki algorytmowi) wiec 87 linków jest aktywnych.

Stosunek aktywnych linków Statlink do LinkMe Elite wyniósł 87/8=10,875

W Statlink za tą samą stronę dostałem 10 razy więcej linków niż w "wiodącym" systemie wymiany linków. "

A o skuteczności pisze następująco:

"1. Pierwsza fraza o ostrej konkurencji, tematyka związana z pracą - 680 tyś wyników - strona świeża bez działań dodatkowych. 2 tygodnie 11 miejsce

2. Druga fraza, także praca - 1,2mln wyników - 28 miejsce. "

Mam nadzieję, że tutaj również przydarzą się te informacje i że autor nie będzie na mnie zły za cytowanie jego testu:) Jakby ktoś był zainteresowany tekstem orginalnym, znajduje się on tutaj: https://www.statlink.pl/forum/viewtopic.php?t=108

Dalej też porównał system statlink do Link Vault i ... o wyniku przekonacje się sami ;)

Edytowane przez Buncol

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com