Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Prośba o sprawdzenie strony o ID 88072 - system z niewiadomych przyczyn zmienił jej współczynnik treści na 0.00, mimo iż treść niewątpliwie się na tej stronie znajduje, i to w dużych ilościach. Już ze dwa tygodnie temu to zgłaszałem, mimo to problem do dzisiaj nie został usunięty.

(...) Już ze dwa tygodnie temu to zgłaszałem, mimo to problem do dzisiaj nie został usunięty.

Często info na forum działa cuda.

Ivellios takie rzeczy załatwia się mailowo, a nie na forum PiO

Ty mi nie będziesz dyktował jak mam załatwiać "takie rzeczy", sprawa została już zgłoszona na forum Statlinka ale admini tego systemu mają to gdzieś, nic nie robią żeby usunąć problem. Tam zero reakcji to będę pisał tutaj.

sprawa została już zgłoszona na forum Statlinka ale admini tego systemu mają to gdzieś, nic nie robią żeby usunąć problem. Tam zero reakcji to będę pisał tutaj.

Bo od tego jest formularz kontaktowy, a nie forum, proponuje jeszcze dać temat na kafeterii na pewno zareagują. Ja wszystkie sprawy zawsze załatwiałem przez formularz kontaktowy i zawsze dostawałem odpowiedź. Ewentualnie prosto do nich można pisać:

leon małpa statlink.pl
adek małpa statlink.pl 

• Like 1

Moim zdaniem punkty to błąd dla osób udzielających powierzchni pod linki. No chyba, że oferujecie Państwo możliwość wymiany punktów na gotówkę i wypłatę na konto, ewentualnie paypal. Jeśli tak to po prostu nie doczytałem ;)

Darmowa porównywarka pożyczek online.

Polecam także: zdjęcia Świdnica

oraz pamiątki Świdnica - sklep online

Punkty można przecież sprzedawać marcin89. Jak ktoś potrzebuje to wykorzystuje pkt do linkowania, a jak nie to je po prostu sprzedaje :)

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

Kolega @marcin89 chyba nowy w systemie ;) Punkty można albo wykorzystywać do linkowania własnych stron, albo sprzedawać. Na Allegro, na PiO, na forum Statlinka... aczkolwiek, swoją drogą, przydałoby się w Statlinku coś w rodzaju Giełdy, coś na kształt rozwiązania działającego w FanCop'ie - sprzedający wystawia ileś pakietów z określoną ilością punktów za ustaloną przez siebie stawkę, kupujący po prostu klika, kupuje, płaci, sprzedawca zatwierdza transfer...

Przydałyby się też powiadomienia dla kupującego w sytuacji, gdy dany transfer jest zagrożony bo np. sprzedawca ma ujemną ilość punktów.

Witam,

Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem, że system podmienił mu wszystkie linki na 

https://www.statlink.pl/

?

Co może być przyczyną?

Z góry dziękuje za informację.

hgclbpeg.jpg

Edytowane przez studioczystosci

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.